Nepamirškite gamtos..:)

Ak, kokia nuostabi mūsų Lietuvėlės gamta!.. Paukščiai, upės, kalnai, ežerai... Mes tiek daug turime!
Nepamirškit retkarčiais ištrūkti iš kasdieninės sumaišties bei streso - skirkite šiek tiek laiko ir sau, pailsėkite gamtoje. Net jei tai bus mažas parkelis mieste ar suoliukas medžių apsupty. Visi mes gamtos vaikai, be augalų negyventume. Kartais reikia nuo visko pabėgti..(:
Mano sveikata ne per geriausia - tai vis to viruso, dėl kurio vėmiau, kaltė. Pradėjo labai nežmoniškai mausti gerklę ir atsirado sloga. O dar nors kiek daugiau pajudėjus įsiskauda galva. Kaip nemėgstu silpnumo jausmo.. Ak, na taip norisi bėgioti, džiaugtis, veikti, o ne gulėti lovoje. Rytoj jau eisiu į mokyklą, ir to labai laukiu, bet bijau, kad mokykloje galvos neskaudėtų. Nepasveikus mokytis visad reiškia galvos skausmą.. Bet šiandien geriu daug arbatos, ilsiuosi, gamtoje pabuvau - gal pagerės :) Tiesa, keista, kad dauguma kauniečių nežino panemunės šilo. Kiek seniau siūlydavau draugams ten susitikti, visi išpūsdavo akis ir klausdavo, kur tokia vieta randasi..:) Na na, savo miesto nepažįstam..:) O tas šilas - tokia puiki vieta! Miškas, kurį lanku gaubia Nemunas. Mm.. Ten taip ramu, gera. O šiandien dar toks vasariškas oras pasitaikė - nei vėjo, nei šalčių :) Tad ramiai pasigėrėjau, įsiklausiau į paukščių balsus ir įdomiai paskaičiau knygą. Kaip gera pabūti gamtoje :)
Kurie nenutuokiat, kaip visa tai atrodo, paveizėkit:
Pakrantė
Ilgasis tiltas, kurį, važinėjantis dviračiu, ne taip lengva įveikti:)
Gražu, ar ne? Tai va, kauniečiai - pagaliau metas ten apsilankyti :)

Keistai jaučiuosi. Vos prasidėjus mokslo metams 'gavau' tas tris dienas atostogų. Praleidau pačias pirmas dienas. Nelabai smagu. Bet viskas bus gerai, rytoj į mokyklą, daugiau nebe praleisiu!:)

Ar dažnai būnate gamtoje?
~Aušrinė

Komentarai

  1. Labai įdomiai rašai! :)
    P.S. džiaugiuosi, kad su sveikata viskas gerai jau tau ;p

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū!:)
      Tai va kad dar ne visiškai, ir bloga dar kartais būna, bet gerėja, gerėja!:)

      Panaikinti
  2. Aš labai myliu Panemunės šilą, džiaugiuosi šalia jo gyvendama, tad galiu dažnai aplankyti! :D Siūlau tau jį aplankyti kada nors labai anksti ryte, oras būna kitoks, mažiau žmonių ir toks jausmas dar geresnis! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, kaip tau smagu! Aš labai labai norėčiau netoli šilo gyventi :)
      Ryte ir nuvykau! Tikrai, visai kitaip viskas, nes iki tol vidurdienį ar vėliau ten apsilankydavau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą