Daaaailė jus visus pražudys (arba ne c:)

O jergau.. Ta dailės gimnazija yra visiškas balaganas...:D Turiu omeny, ten viskas taip keista.. Tarkim, niekas nieko nežinojo apie stojimo mokestį, o jis net 150lt! Mano akimis žiūrint, tai yra daug, žinant, jog net normalių vadovėlių nedavė -.- Su mama nusprendėm už tuos pinigus vadovėlius man nupirkt, o ne mokėt mokyklai.. Neturi lėšų matai, tai renkasi iš naujokų! Gražu.
Bet be šiokių tokių minusų, su kuriais gan lengvai susigyvensiu (tikiuosi), viskas yra perfecto!!!c: Žmonės faini, mokytojai faini, linksma, tik bijau dėl mokslų. Nelabai kaip ten moko.. Jaučiu, papildomai mokytis eisiu. Nematau kitos išeities, nes su mokslais ten tikrai baisu. O gal taip tik dabar atrodo, kai pirmos pamokos laisvesnės. Labai labai tikiuosi.
Iš tiesų pasiilgau net savo senosios matematikos mokytojos, nes palyginus su dabartine, ji viską tobulai išaiškindavo. O naujoji.. ech... 'nekažką'.
Žinau, labai prieštaringai čia rašau, bet KDG yra viena iš tų mokyklų, kurios minusų turi tiek pat kiek ir pliusų. Todėl vieną akimirką juokiuosi ir myliu savo mokyklą, o kitą - verkiu ir noriu grįžti į senąją. Tai va taip va. Ir kur aš papuoliau?.. :D

Kad ir kaip yra, kad ir kaip bus, manau, priprasiu ir gyvensiu kaip gyvenau, tik labiau pavargsiu, nes pamokų vidurkis maždaug 8 pamokos per dieną. Šiandien buvo 7, rytoj - 9. Ir dar maždaug dvidešimties minučių kelionė troleibusu.
Ir turbūt rečiau čia rašysiu, nes darbų milijonai. Jau dabar. Iš karto.

O kaip sekasi jums?:)
~Aušrinė c:

Komentarai

  1. Devynios pamokos??! Nekažkaa.. Dar aštuonias suprantu, bet devynių niekaip neįsivaizduoju. Tai kelintą valandą jos baigiasi? Turbūt ir laisvalaikio nebelieka, o dar tik pirma diena.. Tai kas bus toliau? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai va..:D Nebus jokių būrelių, tik namai, namų darbai ir mokykla. O 9 pamokos penktą valandą baigiasi.. Dar ir 10 pamokų gali būt.

      Panaikinti

Rašyti komentarą