Para - per ilgai

O, neversk manęs laukti, neversk.

Jaučiuosi beprotiškai keistai, kai reikia kažko laukti. Atrodo, tuomet mano gyvenimas sustoja. Gyvenu tik tuo dalyku, kurio laukiu. Ne pačiu laukimu, ne, tai būtų absurdiška. Bet vis galvoju apie laukimo objektą. Puikiai žinau - sulauksiu, gausiu, viskas praeis ir vėl lauksiu, kol galėsiu kažko laukti, bet vis tiek nenoriu nieko keisti. Jei visai atvirai, laukimas man yra naudingas. Tuomet aš geriausiai pažįstu, įsigilinu į save, savo mintis ir viską, kas dedasi tame tebenokstančiame kopūste ant pečių. Man tai patinka. Bet kai tenka laukti per ilgai - tai jau visai nebegerai. Tuomet mano kūnas slysta į nevilties ir abejonių rankas.

Tu mane verti laukti per ilgai.
Para - per daug.

Tavo kitas pasaulis,
(Aušrinė)
Daina čia

Komentarai

  1. kažkokia telepatija. pati dabar sėdžiu, pasirėmusi ranka smakrą ir laukiu. žmogaus. kaip man tai yra siaubingai keista laukti gyvo kvėpuojančio žmogaus. aš pripratusi laukti įvykių, renginių, dienų, dalykų, o ne žmonių. aprašei mano situaciją. taip subtiliai, gražiai ir jaukiai.
    tikiuosi sulauksi, kad ir ko belauki. ;3

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho. Geras, tikrai geras. Yra tarp žmonių daug daug nematomų gijų...:) Jos mus jungia, mes visi turim šį tą bendro. Tai - įrodymas.
      Žinau, kad sulauksiu. Tik nežinau kada. Tai labiausiai ir nervina. Žinau, kad ir Tu sulauksi! Tik nežinau kada...

      Panaikinti

Rašyti komentarą