All you need is art!!

AAAAAAHHGAGFAHAAA!!!!!
LAIMINGA LAIMINGA LAIMINGA LAIMINGA!!!!
Kodėl? Nes turiu viską, ko tik norėjau dailės srityje!! Ir šitai yra labai WOW, kadangi tikrai nesitikėjau to iš mamos. Vakar važiavom apsipirkt mokyklai. Sakiau mamai, kad man dar reikia į dailės reikmenų parduotuvę. Bet ji buvo blogos nuotaikos ir sakė, kad tikrai nevažiuosim. Bet vis dėl to!.. Apsipirkom ir jai pasitaisė nuotaika, tad pasakė: 'ai, bala nematė, važiuojam'.  Nuvažiavom sau linksmai į senamiestį, pasivaikščiojom, į tris parduotuves užsukom ir daugiau nei šimtą litų išleidom(čia nemalonioji dalis). Bet žinot ką? Dabar turiu tai, ko troškau!! Gerus aliejinius ir akrilinius dažus, didelį kokybišką teptuką, A2 formato papkę su rankena, profesionalios akvarelės, sausų pastelių, daug baltos spalvos guašo ir daug ochros spalvos akrilo, baltą angliuką, juodą ir baltą grafitinius pieštukus bei besilankstantį trintuką(labai naudingas, nes galima su pirštais padaryti kokią nori formą ir ištrinti smulkius dalykus)! AAAA!!! Ir taip buvau įnikusi į savo piešimo pasaulį, bet dabar ir naktimis nebemiegosiu. Dar po apsipirkimo mama pasiūlė nueit į sushi express. Ir nuėjom! Suvalgėm labai labai dieviškai skanius sušius!
Žodžiu, mano mama labai neprognozuojama. Kartais iš to nieko gero. Bet kai atsitinka kažkas panašaus į tai.. AAAA, nežinau, kur dėti savo džiaugsmą! Turbūt niekur ir neturėčiau jo dėti - tiesiog laikyti savyje. Arba išreikšti piešiniuose.
!!!
O ir šiaip šios dienos man tokios veiklios. Trečiadienį baigiau siuvinėti tą paveiksliuką, apie kurį buvau užsiminusi, nutapiau savo pirmąjį piešinį aliejiniais dažais(turėjau vienus, bet jie prastoki..) ant drobės 50X60cm, dar išsitraukiau siuvimo mašiną ir pataisiau maikutės kraštą, pakeičiau nenaudojamą megztinį.. Šiandien nutapiau piešinį su naujais super duper gerais akriliniais dažais - irgi ant drobės. Bet ką aš čia pasakoju, tiesiog žvilgtelėkit į nuotraukas :)
Mano dirbtuvės. Ant grindų.
Šį nutapiau, nes noriu prisiminti tą savaitgalį Vėžaičiuose. Tai mes trys - aš, G. ir J. 
Beržai. Man jie patinka.
Išsiuvinėtas paveiksliukas.
Ir papuoštas megztukas. Ant alkūnių 'privėliau' tokias širdutes.
 Tai va. Daugiau nuotraukų neturiu, kitaip pasidalinčiau savo dailės ir mokyklinių reikmenų laimikiu.:3 Nors kita vertus, turbūt nesidalinčiau. Visi dabar taip daro. Nenoriu taip pat daryti.
Bet turiu pasakyti, kad apsirūpinau kaip reikiant :D Radau tokius labai labai gerus spalvotus markerinius tušinukus. Nežinau, kaip pavadinti. Nuo pernai metų jų ieškojau, nes viena iš mūsų trijulės turėjo ir žiauriai fainai su jais piešti buvo.

Kaip ir viskas šį kartą, lekiu žiūrėti 'Adventure time' - kietas multikas, ir, beje, Benny&Joon labai labai mielas filmas :) Joon primena mane - kvaikštelėjusi menininkė :D Jei nematėt - pažiūrėkit, tik turbūt nerasit jo lietuviškai. Tad pasimokysit truputį anglų kalbos :D
Ai, ir dar vienas dalykas - pagaliau nusipirkau modelino. Rudo. Senai jau noriu pasidaryti statulėlę.. Ir iki šiol turėjau tik polimerinio molio(kurį kepti reikia) arba sukietėjusio balto modelino. Tai va, einu lipdyti ir žiūrėti filmukų!!

Ar jūs piešiate/rankdarbiaujate laisvalaikiu?:)
`Aušrinė :))

Komentarai

  1. O, atrodai tikrai esi gabi menams :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet tai kaiiii tu meniškos sielos žmogus! :o Šaunuolė, tikrai turi gabumų ir idėjų. Niekad negalvojau, kad dailė kažkam gali teikti tiek džiaugsmo. pasirodo, klydau. Su megztiniu labai gražiai susitvarkei. Daina visai nieko :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai, kas susiję su daile, man atneša labai labai daug džiaugsmo!:)) Ir ačiū tau labai!

      Panaikinti
  3. Daile yra geriausias dalykas :) beskaitant ne karta pasirode, kad tavo vietoje esu as, nes isgyvenu panasius jausmus perkant naujas priemones, piesiant c: Patiko berzu paveikslas! O atsakant i tavo klausima, tai taip, as uzsiimu daile, ir patirties turiu. Baigiau dailes mokykla bei mano darbai dalyvavo ivairiose parodose, konkursuose. Ne karta esu laimejus :) Kazkada ir rankdarbiavau, bet dabar apleidau si amata. :>

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. AAA, skaitau tavo blog'ą ir tikrai - turim panašumų!^^
      O, geras. Baigei dailės mokyklą! Aš šiais metais įstojau į dailės gimnaziją. Tai labai laukiu mokslo metų :)
      Ir džiaugiuosi dėl tavo laimėjimų bei dalyvavimų! Pati būčiau turėjusi galimybę surengti parodą savo senoj mokykloj, bet kadangi iš jos išėjau - deja..

      Panaikinti
  4. Wow! Tu tokia talentinga! Labai gražūs darbai! Taip ir toliau! Aš taip pat esu linkusi prie rankdarbių. Siuvinėju kryželiu, gaminu papuošalus, darau darbus iš karoliukų. Taip pat esu gerokai įvaldžiusi vėlimo vilna ir šiaudinių dirbinių techniką. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar viena bendramintė - šaunu!!:)
      Tai va, kad aš irgi 'viskuo' užsiimu :))
      Ir ačiū tau!

      Panaikinti
  5. Talentas!!! Kaip aš pavydžiu žmonėms, kurie gražiai piešia... Tiesiog verkt noris per dailės pamokas, taip norėčiau mokėt piešt... :/ šaunuolė, žaibas tau!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Niekada nepamiršk - viskas yra įmanoma!! Jei labai labai nori, pradėk mokytis, bandyti ir tikrai išeis :) Žaibas, ačiū!

      Panaikinti

Rašyti komentarą