Kiekviena meilė nori būti amžina

Po velnių. Tos nuostabios lūpos, kurių minkštumą atsveria gana maloniai dygi Linkolno barzda, tos gilios, be proto ryškios akys, kurios žvelgė į manąsias su didžiuliu geismu bei meile, vos pastebimai kilstelėtas nosies galiukas, beliečiantis mano mažą nosytę, žaviai išsitaršę antakiai, tobulai užbaigiantys tą nuostabiai gražų veidą ir susivėlę manųjų garbanų rudumo plaukai... Jis mano. Aš jo. Taip netikėtai, kad dar dabar negaliu susivokti. Visas pasaulis apsivertė aukštyn kojom! Visas pasaulis yra mūsų.

Įvyko kažkas keisto. Viena diena, viena naktis. Tiek laiko užtenka, kad visiškai įsimylėtum - ligi ausų, ligi kraštų... Tiek laiko pakanka ir tam, kad pamirštum visas su praeitimi stipriai suveržtas sijas. Ach, na, gerai - tas vaikinas yra visiškas mano idealas, bet, velniai jį rautų, niekas juk taip ir neįvyks! O šitas beveik tiek pat laiko pažįstamas nepažįstamasis nuo pat pirmų akimirkų krito į mano akį ir taip gerai įkrito, kad turbūt taip ir liks ten visą mums skirtą laiką. Nors apie tai anksčiau visai nesusimąsčiau, dabar viskas akivaizdu. Širdelė tuksi. Tuk tuk tuk tuk...

Malonus man skirtas dėmesys, kurį laikiau įprasta jo būdo savybe, ilgesni nei įprasti apsikabinimai, nešimas ant nugaros, šypsena veide, pasisiūlymai, komplimentai, įlindimai į kadrus, kai mane fotografuoja, nešimai ant rankų, žvilgsniai teatre, noras būti šalia - turėjau susiprasti. Ach, na, turėjau. Anksčiau. Keisti apsisprendimai, nuomonės keitimai, pritarimai, tos dešrelės, sūris ir lazdelės stovint drauge su būreliu fainų žmonių, užkampyje, siunčiant vyno butelį ratu, spektaklis, per kurį nieko nesupratom, nes kalbėjo rusiškai ir dainavo prancūziškai bei žvilgsniai jo metu, kelionė atgal sėdint ant kelių... Jetau, kaip gera jį apsikabinti! Koks jis ramus, koks nuostabus! Apsikabini, ir nieko daugiau nebereikia. Nieko, tik JO. Net bučinių netrūksta (jų per vieną naktį jau ir taip buvo užtektinai).

Lengva pasijusti paleistuve, išdavike ar viena iš tų badass jaunimo šaikos narių po tokių nuotykių, bet aš taip nesijaučiu. Nesijaučiau. Su juo, kad ir ką bedaryčiau, galiu jausti vien palaimą, gėrį, sklindantį po visą kūną, sielą, pasaulį...

Kaip gera, kad šis jausmas vėl aplankė mano pasaulėlį. Vėl savaitgaliai pasidarė nelaukiamiausia savaitės dalis, nes per juos retai kada galiu su juo matytis. Darbo dienos - žymiai geriau. Vėl užmiegu su didžiulėmis viltimis, svajomis, jo akimis, o pabundu jausdama jo kūno šilumą. Vėl gera. Aš vėl gyva. Gyvesnė, nei bet kada anksčiau.

Ir man vienodai, ką pasakys kiti. Kad ir kokie nesusipratimai kiltų, mes kartu. Dabar jau nesvarbu. Niekas. Nors visi žino, kad tokia meilė trunka neilgai. Neamžinai.

"Kiekviena meilė nori būti amžina ir tai yra jos amžina kančia",- E. M. Remarkas.

Negalvosiu apie ateitį. Negalvosiu, kas mūsų (ne)laukia, kas bus, o ko ne... Tiesiog gyvensiu. Džiaugsiuosi. Kol visą tai turiu. Tai taip gera...

Ta pati amžinoji romantikė,
Aušrinė

P.S. Nerišlios mintys reiškia išsiblaškymą, o išsiblaškymas kyla dažniausiai iš meilės. Matot, viskas susiję? Būkit ramūs.

Komentarai

  1. perskaičiau ir skaitydama visą laiką šypsojausi :) labai gražu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip miela! Ir kaip džiaugiuosi dėl Tavęs! Super įrašas! ^^

    AtsakytiPanaikinti
  3. Trumpai, ilgai ar amžinai-aš tyliai džiaugsiuosi už tavo laimę. Labai gražu, nes labai tyra, paprasta, nesumeluota, išjausta, išgyventa. Bravo tau, Aušrine! Bravo meilei.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip man gera dabar, perskaičius tiek daug gražių žodžių... Negana to, kad jaučiuosi lyg kitame pasaulyje dėl to nuostabaus jausmo, o dar jūsų, skaitytojų, reakcijos... Man be proto gera! Ačiū Tau, Akvile!

      Panaikinti
  4. oomg taip faina! Sėkmės jums!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Viskas taip pažįstama, tik, gaila, praėję.. Linkiu jūsų meilei ne trokšti būti amžina, o tiesiog būti!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Taip tikra, nuoširdu ir miela...
    Nuoširdžiai kartu su Tavim džiaugiuosi, kad dabar jauti tą nuostabų jausmą!
    Belieka palinkėti kuo daugiau jums tikrų, įsimintinų ir bendrų akimirkų! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Janina, labai gera skaityti tokius žodžius :))

      Panaikinti
  7. Skaičiau ir šypsojausi - taip gera, kai kažkas toks laimingas! Baltai pavydžiu ir laikau "čiurkus", kad visa tai tęstųsi ilgai ilgai, o gal net amžinai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip gera, kad Tau gera!!! Jetau, kaip faina, kad dauguma žmonių taip moka džiaugtis kitų laime :)) Dėkoju Tau, Rugile!

      Panaikinti
  8. Mieloji, meilė... meilė yra kažkas tokio!
    Skaičiau ir šypsojaus, pati stebėjaus, nes mano laimei ribų nebuvo. Ta laimė dėl Tavęs, Tavo berniuko ir visų Jūsų tyrų jausmų!
    Saugok visa tai, priimk tą atskubėjusią taip netikėtai meilę, priimk į savo glėbį ir tik saugok, saugok.
    Numanau, kad dabar šypsais dar plačiau. Tai nuostabu... Aušrine.
    Linkiu Tau nuostabiausių akimirkų, linkiu, kad būtent Jūsų meilė nebijotų amžinybės, o drąsiai drąsiai jaustųsi joje.

    P.S. viską vainikavo Karmos daina. ji.. nuostabi.
    žiauriai gera man dėl visko, sėkmės sėkmės sėkmės! ;]
    Meilė yra kažkas tokio..
    Tik atsargiai, nenudek.


    Linkėjimai! Bet.. tik patys šilčiausi!!!!♥

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Miela Evelina,
      Och, kaip tu visada sugebi dar labiau sušildyti širdelę:)) Ačiū už tokį nuoširdumą!

      Taaaaip, meilė yra KAŽKAS TOKIO. Kažkas LABAI tokio. Nuostabaus...:) Tikrai, dabar šypsausi dar plačiau, kitaip ir būti negalėtų. O, kaip man gera, kaip gera, kaip gera!!! Ačiū Tau, Evelina!! Už šį palinkėjimą "linkiu, kad būtent Jūsų meilė nebijotų amžinybės, o drąsiai drąsiai jaustųsi joje" iš vis noriu išbučiuot nuo kojų iki galvos (ar atvirkščiai?) :D *Apkabinaaaa*

      Ta daina nereali :)) Visiškai.

      Ačiūū Tau, mieloji!!!

      Panaikinti
  9. Nuostabus įrašas. Ypač prieš Valnetino dieną. Pagaliau toks įrašas, kokiais ir turėtų džiuginti ši šventė ar "šventė" mielas, kupinas drugelių ir jaudulio. Super... Būkite stiprūs, mielieji :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va tas faktas mane dar labiau stebina :D Nors ta Valentino diena gal labai jau sureikšminta, šiek tiek iškreipta, bet vis tiek taip keistai čia gavosi! Mmm.... ta meilė, tie drugeliai...:) Ačiū!!

      Panaikinti

Rašyti komentarą