Juodas kraujas

Blogos naujienos: sergu. Nors iš dalies geros - pailsėsiu nuo mokyklos... Bet ne. Ne. Po to visi neatsiskaityti testai, praleista nauja informacija... Velnias. Bet kad nebegalėjau daugiau tempt. Pervargau, užpuolė virusas ir štai, jau trečią dieną sėdžiu namie. Pailsėti man tikrai ne pro šalį, bet kai pagalvoju apie visas praleistas pamokas... Brr. Net šiurpas nukrečia.
Bet turbūt dar ilgai nepamiršiu to gero nerūpestingumo jausmo, kai atsibundu dvejomis valandomis vėliau, nei įprastai ir toliau galiu sau gulėti... Kai visą dieną praleidžiu skaitydama, sapnuodama, piešdama ir kurdama ir tų nuostabių akimirkų nesudrumsčia nei viena netinkama mintelė apie mokyklą. Ech... Geri jausmai :) Deja deja, per šiandien jau turiu pasveikti (nors jaučiu, kad taip nebus), kitaip ryt teks eiti į polikliniką. O jūs gi žinot, kaip aš jų NEGALIU PAKĘSTI.

Nors nėra jau viskas taip blogai. Tiesą sakant, per šitas tris dienas daug ką supratau ir jaučiuosi puikiai, nors ir slegia mintys apie mokslą. Jaučiuosi laiminga. Skaičiau mamos spintoje rastą knygą apie Dalai Lamą ir laimės paieškas, ir žinot, mane tai paveikė. Visiškai susižavėjau Dalai Lama, jo mąstymu, Tibeto, Indijos kultūra. Na, pastarieji dalykai gal ne visai prie ko, bet ta knyga lėmė mano susidomėjimą tomis kultūromis. Prieš tai Indijos negalėjau pakęst. Dėl kastų ir apskritai visuomenės, tiesiog man tai visiškai nepriimtina. Bet dabar ne tik kad į viską pradėjau žiūrėti naujomis akimis, bet ir pagaliau pradedu suprasti laimės sampratą. Seniau skaitydavau daug šia tema, domėdavausi, bandydavau pasiekti tam tikrų pokyčių, bet tik dabar aiškiau supratau kas tai yra ir kaip to siekti. Net nieko nedarydama, tik perskaičiusi dalį knygos, jaučiuosi žymiai laimingesnė. Lyg pragiedrėjo protas, nuslinko nereikalingos mintys.:) Siūlau ir jums paskaitinėti. Juk visi norim laimės.

Mini parodėlė iš mano sirgimo dienų: "Juodas kraujas"





Man šitos nuotraukos žiauriai patinka. Gal todėl, kad fotografija buvo šioks toks prasimankštinimas po ištisų valandų lovoje, o gal tiesiog, be priežasties. Patinka ir tiek. Be argumentų.

Iki greit!
~Aušrinė

Komentarai

  1. Sveik! Beje begalo gražios nuotraukos :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. aš irgi sergu, bet žinok perskaičius kaip tu turiningai leidi laiką sirgdama-susigėdau net :DDD viskas ką aš darau tai tik guliu lovoj ir.. guliu lovoj. :D

    Beje, nuotraukos superinės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtum mano vietoj, suprastum, kokios svarbios yra laisvos dienelės (kaip urviniam žmogui ugnis :DD) :D Bet spėju, kad tu greičiau pasveiksi, nei aš. Nes tu darai tai, ką reikia, o aš - kaip visad, negaliu tiesiog paklusti sirgimo normoms ir ištisą parą gulėt lovoj :D
      Ačiū!
      Ai, ir tu sveik! :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą