Question tag #2

Iš keleto žmogelių susilaukiau "question tag" temos įrašo prašymų ir kas keisčiausia, prižadėjau parašyti tokį įrašą per savaitę. Nors esu visiška anti-questiontagistė. Ką Jūs su manim darot, skaitytojai?! *liūdnas liūdnas veidelis* Kita vertus, vieną tokį jau buvau parašiusi anksčiau. Galiu parašyti ir dar vieną - o gal bus smagu?..:)

Ilgai galvojau, ką čia padarius, kad tas tag'as nebūtų tiesiog klausimai - atsakymai. Tokius iš tolo aplenkiu, nes man jie visiškai neįdomūs. Nebent pamatau, kad klausimai nors kiek originalūs. Galvoju, kad gal ir man reikėtų susigalvoti visokių keisčiausių klausimų?.. Vis įdomiau.
Bet sugalvojau dar geriau - klausimus paversiu mini užduotėlėmis, kurias vykdyti bus įdomu ir kurios nors kažką apie mane atskleis.

Iškart "taginu" visus šio įrašo skaitytojus su savais blogais. Atsakykit į klausimus ir savame blog'e!


Pradėkim:

1. Paskutinis "autoportretas":
2. Citata iš dienoraščio:
2014.02.11
"Nenoriu skubėti, lėkti ir taip prabėgti visą gyvenimą. Noriu mėgautis juo. Lėtai. Ir ilgai."
2014.02.05
"Ir kai jau ėjom link laisvės, nusipirkom ledų. Pirmą kartą žiemą lauke valgiau ledus!" 3. Juokingas nutikimas:
Kai reikia prisimint ir parašyt, tai būtinai turiu nieko neprisiminti! O man visad kažkas nutinka! :D Galiu pasakyti, kad esu vaikščiojantis juokingų situacijų magnetas. Tai sugebu paslysti, tai duris su užrašu "Traukti" stumiu, tai neužsirakinu tualeto durų, tai išsiteplioju ar atsisėdu ant dažais išdažytos kėdės...
4. Paaiškink, kaip išpūsti kramtomos gumos burbulą.
Kramtai, kramtai ir kramtai gumą, o kai ją iškramtai, padarai ją plokščio pavidalo ir stumi liežuvio galiuku per patį vidurį. Galiausiai pradedi pūsti orą ir vuolia! (skamba nekaip :D)
5. Ar kada buvai įsimylėjęs/usi? Ką darydavai/ kaip jauteisi?
Taišku, kad buvau! Visada esu! Ir tikrai žinau, koks tai geras jausmas... Galvoji vien tik apie vieną žmogų, suki galvą dėl jo rytą ir vakarą, nenori valgyti, nori kuo dažniau jį matyti, svajoji, dainuoji ir kuri, galvoji, kaip jam tai prisipažinti... O dar drugeliai pilve ir pašėlusiai plakanti širdis.. Nuostabus jausmas.
Kelis kartus buvau įsimylėjusi iki ausų. Ir visas laikas, kurį praleidau svaigdama dėl meilės, buvo nusotabus. 
6. Įkelk savo paskutinio trimestro/pusmečio pažymių vidurkius.

7. Papasakok šiandien įvykusį įdomų nutikimą.
Važiavau autobusu, kai į jį įlipo du berniukai. Po keleto akimirkų supratau, kad jie yra kurti. Kalbėjo gestais. Stengiausi akivaizdžiai nespoksoti, nes mačiau, kad jie mėgavosi tuo, kad kiti negali jų suprasti, bet man buvo taip įdomu. Norėjau jiems pasakyti "Labas" (prieš mėnesį buvo užėjusi manija mokytis gestų kalbos), bet niekaip neprisiminiau to gesto. Tik anglišką versiją. Norėjau pasikalbėti, sužinoti daugiau apie juos ir išmokti daugiau gestų kalbos, bet.. jie išlipo, o aš taip ir likau važiuoti toliau. Nes nežinojau to vieno paprasto gesto. Labai nusivyliau. Ir žinot, ką veikiau grįžusi namo? Puoliau į interneto platybes ieškodama gestų kalbos pamokėlių. Jau moku pasisveikinti, pasakyti, kad aš girdžiu ir paklausti, ar kiti negirdi, moku pasakyti "stop, nesuprantu, lėčiau" ir dar keletą dalykų. Reiktų išmokti savo vardą. Kaip noriu išmokti šios kalbos!!!
8. Įkelk vieną iš tų crazy nuotraukų, kurių turime visi.
2013, gimtadienis. Tobula. :D

9. Kokia daina jau keletą dienų skamba tavo galvoje?
Eglė Sirvydytė - Mano namai!!!
(bloggeris neranda originalios dainos - http://www.youtube.com/watch?v=Xi9tadj6R-w)
10. Kokius filmus galėtum žiūrėti vėl ir vėl?
Oi, tikrai yra tokių fi;mų, kurių tubrūt niekad neatsižiūrėčiau. Vieni iš jų: "Simarono žirgas", "Geišos išpažintis", "Užrašų knygutė", "Terminalas", "La troškinys", "Ir velnias dėvi pradą", "Įsimylėjęs iki ausų", "Pagauk, jei gali", "Marlis ir aš", "Neįtikėtinos Lemono Sniketo istorijos", "Benny&Joon", "Mulan", "Amelija iš Monmarto"...
11. Ką veikei praeitą savaitgalį?
Pabūvojau pas senelius, nuvežiau jiems šūsnį savo piešinių (pagaliau). Gerai praleidau laiką!
pora piešinių:


12. Kokia tavo mėgstamiausia arbata?
Vanilinė! Ją labai labai mėgstu. Dar vienos iš mėgiamiausių yra "Žolynėlio" arbatos - jos visos dieviškos - ir "Gurmans" arbata su vyšniomis.
13. Kokius daiktus visada nešiojiesi su savimi?
Visada visada? Nieko. Žinoma, dažniausiai pasiimu telefoną, piniginę, raktus, nosines, bet nešiojuosi juos nevisada... Visada su savimi turiu tik šypseną.
14. Koks tavo antras vardas?
Margarita. :)
15. Paskutinė perskaityta knyga:
Lauren Oliver knyga "Kai aš žuvau"/"When I Fall". Turiu pasakyti, kad visai nenuvylė ir netgi patiko! Pradėjusi skaityti galvojau, kad bus eilinė, gana kvailoka knyga (vis tik, pagrindinės herojės - fyfos), bet ji pranoko mano lūkesčius. Istorija įdomi, kitokia, apie mus dominantį kitą pasaulį - pasaulį po mirties. Rekomenduoju.
16. Šaltis ar karštis?
Jei reikėtų rinktis, tai būtų šaltis. Todėl, kad karščio aš negaliu pakęsti. Man visad karšta, todėl, jei susideda oro karštis ir aš, nebegaliu to pakelti. Tai viena iš priežasčių kodėl taip dievinu pavasarį - pavasarį nėra karšta! Oras gaivus ir vėsus, Kaip tik man.
17. Mėgstamiausi vardai:
Yra vardai, kuriuos labai mėgstu...
Benedikta, Audra, Vėjas, Vėjūnė, Ąžuolas, Kristijonas, Harmonija, Ula.
Kartais tiesiog išgirstu vardą ir jį įsimyliu...
18. Apibūdink kokį nors kvapą, kuris kažką tau primena...
Cinamonas. Vienas iš mėgstamiausių kvapų... Kai jį užuodžiu, prisimenu labai daug: manų košę su uogiene, challenge'us, sumuštinius su varškės sūriu ir trapučiais, savo darytą segę ir dar keletą dalykų...
19. Mėgstamiausia citata:
Na, mėgstamiausios neturiu, nes žinau jų nemažai ir turiu užrašiusi šūsnį patinkančių. Šiuo metu tai būtų ši: "Šypsena - tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie",- B. Ferrero.
20. Kodėl rašai blogą?
Blog'as padeda man išsireikšti, prašyti tai, kas neduoda ramybės ir galbūt įkvėpti kitus. Man patinka rašyti ir visai nesvarbu kur. Blog'as ir dienoraštis - du geriausi dalykai pasaulyje. Vienas privatus, kitas - viešas. Blog'as man leidžia bendrauti su įdomiais žmogeliais ir atrasti daug kitų įdomių tinklaraščių. Man patinka rašyti!! :)

Štai ir viskas, tikiuosi jums patiko, nes laiko šis įrašiukas atėmė nemažai laiko, kurio pastaruoju metu man taip trūksta. Gal ir neparašiau kažko įspūdingo, bet tokia tag'o "rūšis" man visai patinka :)

Tai ką rinktumėtės Jūs: šaltį ar karštį?
~Aušrinė :)

Komentarai

Rašyti komentarą