Asmeniškumai

Nuotrupos iš laiškų, skirtų J. (nors gal labiau man pačiai?..). Asmeniška, gal net per asmeniška asmeniniam tinklaraščiui.
_______________

2015.03.31
<...>
Stengiuosi visada viską išsakyti, kalbėtis, padėti Tau pažinti mane, (...), bet kiekvieną kartą, kai būnu su Tavimi, manyje siaučia tiek daug nuostabiai gražių jausmų ir kyla tokia jauki sumaištis, kad visokios filosofiškos mintys pasislepia tamsiausiuose kampeliuose, o aš pasiduodu akimirkai bei jos žavesiui...
<...>
Kai myli, norisi padaryti kažką itin gero, didingo, norisi atiduoti save vardan kilnaus tikslo (...).

2015.04.06
<...>
Buvo per daug gera... Nesakau, kad dabar man negera - ne! - aš be proto laiminga, jog mudu kartu, bet jau keturias dienas nesimatėm ir turbūt dar keletą nesimatysim... Dėl to man dabar labai norisi verkti. <...> Bet manyje vis tiek neaiški tuštuma apsigyveno - aš taip seniai tave apkabinau, taip seniai bučiavau... Liūdna.
<...>
Bet kuriuo atveju, žinok, J., kad aš tave myliu. Taip lengvai, laisvai, džiaugsmingai... plačiai ir amžinai!
<...>
Vos tik pagalvoju apie tai, kaip tave apsikabinu, kaip prisiglaudžiu ir tiesiog būnu su tavimi kartu, akys pavirsta mažais spindinčiais ežeriukais, grėsmingai besiveržiančiais į krantus. Bet rašymas padeda... Rašydama jaučiuosi taip, lyg būčiau su tavimi (...).
<...>
(...) tai yra mano vidinis pasaulis ir aš noriu, kad tu jį išklausytum. Iš ten kyla mano meilė - bet kartu ir baimės, nerimas, abejonės...

2015.04.13
Rašau, nes kitaip negaliu! <...> Galbūt pabūti atskirai kaip tik geriau - tuomet galiu skraidinti savo ilgesingas, meilės kupinas mintis per šį nuostabų pasaulį, tiesiai tau į glėbį ir jausti tave kiek kitaip - taip, kaip būnant kartu negaliu... Bet tai yra sunku!
<...>
Kiekvienas turėtų įsimylėti ir mylėti!..
<...>
Aš tikiu, kad taip jautiesi ir tu, mylimas mano, ir negaliu tuo nesistebėti. Juk gyvenimas - tikras stebuklas!

2015.04.17
(...) noriu būti tobula tau. Žinau, kad tu esi paprastas ir visko taip nekomplikuoji - tokia, ko gero, turėčiau būti ir aš, kad tu būtum visiškai laimingas. O, kaip aš noriu, kad tu visada būtum toks spindintis ir besišypsantis!..

2015.04.18
<...>
(...) supratau, kad aš vis tik esu savanaudė. Ir dažnai netgi pikta savanaudė. Ir dar labai sudėtinga. Komplikuota. Nepastovi (emociškai?). Nenoriu tokia būti.
<...>
(...) tu man padedi (...).
<...>
su kiekviena
šio pasaulio diena
stengiuosi būti ta
geresnė mergina

2015.05.03
Suknistas laikas (ta neapčiuopiama, tyliai iš žmonių besijuokianti materija). Netgi dabar, kai turėtų slinkti kaip vėžlys (juk laukiu Tavęs), jis lekia it akis išdegęs. Turbūt jau niekada nebeturėsiu pakankamai laiko pabūti su savimi ir savo mintimis. Turbūt niekada nebepavargsiu ilsėtis.

2015.05.05
Šiandien pirmą kartą Tavyje pamačiau savo manieras. Dabar suprantu, kaip Tau turėtų būti keista žiūrint į mane matyti save. Aš su Tavimi baisiai supanašėjau.

2015.05.15
(...) kiekvieną dieną mes renkamės. (...) renkamės, kuo būti. (...) šiandien matomos pasėkmės yra vakar pasėtų sėklų daigai. Viską valdome mes patys.

2015.05.17
<...>
Tavosios ramybės trūksta kaip niekada anksčiau. Tokiais momentais man užtektų tik stipriai Tave apsikabinti (...). Užtektų tik pamatyti, trumpam prisiliesti...
<...>
(...) vos prieš keletą valandų man buvo labai blogai. Lijau. <...> Tada čiupau į rankas teptuką (...).

2015.05.20
Ieškau stabilumo. <...> Ieškau stabilumo savo kelyje. Tobulėjime.
<...>
Nuvytusios alyvos šakelėje pamačiau amžinybę.
<...>
Myliu Tave labai labai, tikrai tikrai, žvėriškai žvėriškai, myliu myliu myliu myliu myliu myliu myliu myliu myliu.
_______________

Gera stebėti savo mintis. Tik dabar pamačiau, kaip iš aklos meilės mudviejų žalialapis medelis peraugo į gilių apmąstymų, tikrosios meilės tvirtakamienį medį. Einame vienu keliu. Tobulėjam. Gera.

Aušrinė

Komentarai

  1. Baisiai gražu.
    Nė nepajutau, kaip skaitydama šyptelėjau tokio nuoširdumo ir visiško atvirumo dėka.
    Tavuosius įrašus, tiesą pasakius, galėčiau skaityti ir skaityti.
    Dieve, kokios padrikos mintys.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Och, Rugile. Vis negaliu atsistebėti, kaip Tu nepritrūksti žodžių mane nustebinti ir įžiebti tokia milžinišką šypseną! Be galo gera...

      Panaikinti
  2. Iš tiesų, labai labai labai gražu. Skaitydama šiuos laiškus (ir kitus Tavo įrašus) susimąsčiau: tekstai spindi nuoširdumu, laime, meile, pozityvumu, suvokimu ir supratimu. Rašai kupina šviesiausių jausmų, skatini džiaugtis gyvenimu ir, manau, mums - skaitytojams - matosi kokią galią Tau (ir daugeliui kitų) turi toji meilė. Laiškuose užsimeni kaip būna liūdna be mylimojo, kaip skaudu ir tada, tada pagalvoju, kad tikriausiai be mylimojo būtų daug sunkiau rašyti apie džiaugsmą, laimę, tikėjimą ir viltį.
    Linkiu judviem tokios didelės, neaprėpiamos laimės ir supratimo, ir meilės, norų išsipildymų! Linkėjimai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mėnule Jūre, tokie žodžiai man reiškia labai labai daug! Kai pamatai, kad tai, ką darai, suteikia žmonėms bent trupinėlį laimės, pasidaro dar geriau! Gera gera.. :)) O be mylimojo tai perteikti turbūt būtų tikrai sunkiau ir.. būtų ne taip tikra. Ačiū labai labai!

      Panaikinti
  3. Taip artima, o kartu tai taip unikalu, išjausta, tikra.. :)
    Tikrai taip, labai gera tobulėti ir eiti gyvenimo keliu kartu su Juo, tikint ir pasitikint, sprendžiant sunkumus drauge, drauge... O kai dar atsigręži ir pamatai kiek jau kartu patirta!!!
    Meilė. Meilė, tikrų tikriausia!
    Labai džiaugiuos dėl Tavęs, dėl Jūsų.

    Šauniai rašai, Aušrine.
    Gera skaityti....
    Noriu TAVO MINČIŲ KNYGOS. ♥

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lašelis iš mano jausmų jūros... Tokiomis akimirkomis, kai rašau, atrodo, sau, ir išleidžiu visas tuo metu susitelkusias mintis, viską viską, ką norėjau, o kiti tai perskaito ir netikėtai pajaučia artumą, žmonėms man pasidaro toke savi, tokie pažįstami ir artimi kaip niekada anksčiau! Be proto geras jausmas. O su Tavimi, Evelina, iš vis jaučiuosi susaistyta nematomomis, bet labai tvirtomis sielos gijomis. Turėtume susipažinti pagaliau!..:)
      Taaip, ėjimas tobulėjimo keliu drauge su mylimuoju yra visiškai nuostabsu dalykas. Žinau, kad tą žinai ir Tu! :))

      Ačiū Tau, spindulėli. Vis stebini ir stebini, vis nuramini ir pradžiugini. Ak, kaip nuostabu!..

      Panaikinti

Rašyti komentarą