Trumpa stotelė

Ta proga, kad pagaliau atnaujinau užsisenėjusį Aguonų laukų dizainą, pamaniau, jog visai neblogai būtų padaryti ir mažytę šio tinklaraščio apžvalgėlę. Juolab, kad peržiūrų, komentarų bei sekėjų skaičiukai taip smarkiai pasikeitė nuo praeitos vasaros!

Šiuo metu Aguonų laukai turi 99 ištikimus stebėtojus, 10 481 peržiūras, 136 įrašus ir 646 komentarus. Vau, tai yra tiesiog vau!!! Kūriau blog'ą tik todėl, kad norėjau pasidalinti bei išliet savo mintis, bet niekad nesitikėjau, kad mano sapaliones skaitys tiek daug žmonių! Pamenu tuos pirmus dvejus metus, kai per dieną mano tinklaraštį peržiūrėdavo daugiausia 3 žmonės, paskelbus įrašą - kokie 8, o štai dabar per dieną šį puslapį atsidaro bent 15 žmonių, o paskelbus įrašą skaičius iššoka iki 100. Atsimenu, kaip vargiai pasiekiau 2 000 peržiūras - tai buvo prieš metus, o štai dabar, praėjus metams, peržiūrų skaičius penkiais kartais didesnis ir aš dėl to taaaip džiaugiuosi!!!
Pirmais metais sulaukdavau vos kelių komentarų iš dviejų tų pačių žmogelių, o dabar čia užsuka vis nauji žmonės, kurie nepatingi ir parašo kažką gero, o tai skatina ir toliau rašyti! :)

Jūs esat nerealiausi žmogeliukai pasaulyje!

AČIŪ!!!


Šiltai apkabinu,
~Aušrinė :*

Komentarai