The 14th day of November

 Ha. Beveik sulaukiau penktadienio. Išgyvenau. Nors dar neaišku, ryt bus matyt, ar galiu tai vadinti "išgyvenimu".
 Žiauriai noriu lankyti baseiną! Prieš savaitę buvau nuėjusi ir ou mai gad, kaip man patiko!! Kad jūs žinotumėt!..:) Tokia atgaiva, laisvė, tiesiog plauki.. Tik kad tas baseinas, kurį ruošiuosi lankyti, yra mokyklos baseinas, o tai reiškia, kad yra nustatytos valandos, kuriomis pašaliniai žmonės gali juo naudotis. Darbo dienomis būna ryte tam tikros valandos ir apie 19h. Niekaip neišeina tokiu laiku spėti! Namų darbų krūvos, vos spėju viską atlikt. Ir baseinui nelieka laiko :( Bet nusprendžiau, kad pirmadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais visai įmanoma spėti! Tai va, dėl to laukiu rytojaus :)) Baseinas nuostabiausia, ką tik dabar galiu lankyti!!

 Lietuvių mokytoja pablūdo. Turėsim skaityti senąjį testamentą. Ir sakyti pamokslus. Turiu omeny, skaityti man visai įdomu bus, bet kad aš netikiu dievu. Tai kaip galiu įtikinamai sakyti pamokslus ir apskritai, iš kur man žinoti, kaip teisingai juos sakyti!!?? Tai va.. O ir šiaip ta mokytoja tokia.. Simpatijos man nejaučia.
 Beje, šiandien gavau pirmą fizikos pažymį. Dešimtuką. Nes pirma teisingai uždavinį išsprendžiau. Ir ačiū dievui :D Mat praleidau labai daug pamokų, neturėjau nei vieno pažymio ir man būtų kažkas blogai buvę.. O va, dabar turiu vieną pažymį, stengiuosi nebe praleisti nei vienos fizikos ir viskas susitvarkė! Tik kad fizikas labai nenuspėjamas, visko galima tikėtis. Kaip jam užplaukia, kokia nuotaika būna.. Tarkim, bus sutarta rašyti testą iš uždavinių, ateis ta pamoka, o lauke, pvz.: snigs, tai mokytojas leptels kažką panašaus: "Sninga! Rašot be skaičiuotuvų." ir spręsim bile kokio ilgumo ir su bile kiek skaičių uždavinius be skaičiuotuvų. Fun. Tiesą sakant, kdg visi tokie mokytojai. Priplaukę, bet faini. Juokingi. Kai kurie visiškai nieko neišmoko, bet vis tiek, faini.

 Apskritai, tai šiandien gera diena! Su savais pliusais ir minusais, bet gera. Nors aštuonios pamokos ir tarp jų nei vienos dailės (vienintelė tokia diena), bet kažkaip smagu. Jaučiuosi puikiai, nenuvertinu savęs. Nes neretai prikišinėju sau visokius dalykus, matai, manęs ta ar ana mokytoja nekenčia, kad nesugebėjau atsakyti į klausimą ar kad eilinį kartą susifeilinau. O šiandien viskas gerai.
 Dar vienas geras dalykas: turiu paruošti anglų kalbos projektą apie aprangą. Pasirenku žmogų, kuris, mano akimis žiūrint, įdomiai rengiasi, jį apklausiu ir nufotografuoju. Tada padarau skaidres ir papasakoju apie jo stilių per anglų pamoką. Tai va, pasirinkau merginą iš interneto, kuri kelia savo outfits(kartais užstringa žodžiai ir nežinai, kaip išverst iš kitos kalbos :D) į chictopia ir rašo blog'ą. Aš parašiau jai e-mailą ir ji man atrašė! Taip smagu! Šiandien jau gavau atsakymus į klausimus, tai belieka parengti visą pasakojimą ir ryt atsiskaityt :33 O ji tokia miela!:D

Tai va, einu darytis arbatos, o tada mokytis, mokytis, mokytis ir daryti anglų!:)

Tikiuosi, jūsų diena taip pat buvo gera, o jeigu ne - rytoj tikrai tokia bus!
~Aušrinė

Komentarai

  1. Man diena praėjo gerai. Dievu aš taipogi netikiu. Tikiu, kad yra kažkas daugiau, žavi ten visokios apeigos, ritualai, paralelinis pasaulis, tačiau tik ne ta sausa Bažnyčios sukurta teorija. Mes 10 klasėj irgi šiek tiek apie ją einam :D Gera daina.
    Fun. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, aš irgi tokios nuomonės. Na, o tą bažnytinį Dievą laikau kaip ramstį žmonėms, kuriems jo reikia
      Fun :D

      Panaikinti
  2. Bibliją nagrinėsite ne religine prasme, o literatūrine, tas bus visai kitaip, neįkalbinės jūsų Dievu tikėti. Kiek pamenu, žmonės sakydavo, jog tos pamokos būdavo labai įdomios, nors aš jų visai neprisimenu. Eh. Bet taip, ryt(šian) jau penktadienis, o man kaip ir atostogos, neskaitant ateinančio pirmadienio, iki kito pirmadienio, yay džiaugiuosi savimi, nesvarbu. Gero tau savaitgalio! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, taip, šitą aš suprantu, tai ir galėtume TIESIOG nagrinėti. Bet kad reikės pamokslus sakyti.. Nemanau, jog kažką neįtikinamai sumurmėjęs gausi dešimtuką :D Bet, ką gali žinot. O gal bus įdomu. Gal patiks.:)
      Tau atostogos!? Kaip smagu!! Ir ačiū!:)

      Panaikinti

Rašyti komentarą