Good, good, good


 Fun (jaučiu iš Gintarijos šitą žodį pasigavau :D), mano nenoras mokytis nedingsta. Nors pažymiams kol kas tai nekenkia. Tačiau kiekvienas vakaras praleidžiamas inkštimais(mintyse), o namų darbus vos įstengiu padaryti, nes visiškai nenoriu. Pagaliau noriu daryti, tai, ką noriu! Mokytis tai, ką noriu.. Atsibodo, visus aštuonis metus klusniai vykdžiau mokytojų, tėvų ir pačios savo paliepimus mokslų srityje. O dabar tiesiog atsibodo. Man patinka sužinoti kažką naujo, taip, bet kad daugelyje dalykų kiekvienais metais sukamas tas pats ratas, tik kitaip pateikta informacija.. Arba viskas eina tik sunkyn(visokios fizikos, matematikos..). Kita vertus, liko vos keturi metai. Trys su puse. Ištversiu. O gal čia tik silpnumo akimirka, vis dar savęs nesuprantu. Anyway, namų darbus vis tiek reikia daryti, mokytis irgi, tad mokysiuosi, jei reikės - sukąstais dantimis.
 Be to, MANO mokykloje viskas yra puiku, tik kartais atsiranda labai didelis nenoras ten eiti. Bet kai nueinu, viskas būna perfect. Draugai, mokytojai, dailės, viskas taip fainai! Labų labiausiai man patinka dailės!! Ir prancūzų. Šiandien per eskizavimą pozavau :3 Va, kaip mane mato žmonės :D




Ir keli mano eskizai (kitų nenufotkinau):
 Šiandien pirmą kartą per šiuos metus piešėm žmogų. Ir dar nepasipaišę pieštuku, iš karto ant lapo su tušu, anglimi, kreidelėm. Tai sunkoka, sunkoka, bet labai patiko man. Tokia laisvė... Pieši linijas, nesistengi per daug tiksliai, tiesiog keverzoji ir lavini ranką.:)

 Dar vienas baisiai geras dalykas: pradedu vis geriau ir geriau sutarti su mama! Iki šiol šiaušdavaus, jei ji manęs kažko klausinėdavo ar į mane žiūrėdavo(taip, taip..), bet kažkas pasikeitė. Gal kad pervargstu ir retai ją matau. O gal toks paauglystės laikotarpis. Bet mes artimesnės. Pasakoju jai visko daugiau, žaidžiam žaidimus, kalbamės, juokiamės.. Ji man padeda, palaiko morališkai :) Kaip gera..

Ir pagaliau įsigijau porą kambarinių augalų! Taip jie man patinka! I have no idea, kaip jie vadinasi, bet vienas primena man Japoniją(dėl kotelių, jie kaip bambukai, kaip.. tiesiog. Japonija), o kitas toks keistas, lyg iš atogrąžų. Abudu tiesiog lapiniai :) Svarsčiau, ar pirkti kaktusą (švelnų, kadaise tokį turėjau, jį glostyti galima :D), ar žydintį augalą, ar kokius nors lapus. Tai nusprendžiau, kad kaktusų turiu pakankamai, o vietoj gėliau labiau noriu kažko neįprasto. Tai štai, dabar užpildžiau palangę tai nuostabiais augaliukais ir jaučiuosi dar geriau!:) Žinot, būna tokie dalykai, kurie šiaip mūsų gyvenimo neįtakoja(jei jų nebūtų), bet kai mes juos turim, ar galim jais džiaugtis, tai labai pakyla ir nuotaika, ir kažkoks ramybės bei taikos jausmas atsiranda.. Man vienas iš tų dalykų - augalai. Aš visiškas gamtos žmogus.

Ai, ir dar prie to pačio, paerzinsiu filmai.in naudotojus :D
Prieš porą metų prisijungdavau kiekvieną dieną, kad tų taškų gaučiau, taip išsiugdė įprotis... ir va kiek taškų turiu dabar!:D Svarbiausia, kad man gaila žiūrėti kažką, atrodo, kad šitie 237.5 akimirksniu išgaruos.. I know, I know... :D

Nesušalkit!
~Aušrinė :)

Komentarai

  1. Neturėčiau kantrybės surinkti tiek taškų. Vistiek kažką pažiūrėčiau xd

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Cha cha :D O šiaip aš retkarčiais pažiūriu, pažiūriu..:D

      Panaikinti
  2. Blemba, kiek taškų! :o :D Graži daina. Rimtai! Gražiai pieši. Viskas čia gražu. Tik nepersimokyk.
    Fun. ;D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą