Cuz everything's gonna be alright!

 
 Viskas suknistai(naujas kalbos stilius, Aušrine?..), bet man vienodai. Kad ir kaip blogai yra, vis tiek prisimenu begales gerų patarimų, žodžių ar dalykų. Bandau suimti save į rankas. Mano optimizmas manęs neapleidžia :) Tik kad nežinau, kaip kovoti su pervargimu!! Ir išbalansuotu gyvenimu. Nors žinau. Perėjimas į kitą mokyklą. Tik neee. To daryti nenoriu.
 Ir kas gi blogai? DAILĖ. Gavau du aštuntukus ir septynetą. Jaučiuosi tokia nevykėlė. Aišku, buvo, kas gavo mažiau, bet mane šitie pažymiai taip paveikė!! Aš taip stengiausi, tiek darbo įdėjau... O tie mokytojai patys nežino, ko nori.. Vieną dieną sako, kad galima daryti bet kokio formato, kitą dieną pareiškia, kad turi persiūti savo darbą ant didesnio pagrindo.. Tai kas per?!!.. Gal aš ir pati kalta, suprantu, kad bent dviejuose dalykuose tikrai galėjau padaryti geriau ir būčiau gavusi didesnius pažymius, bet... Taip išėjo. Na, gerai. Kitą kartą, kiti projektai bus žymiai geresni, pasistengsiu žymiai labiau, aaa!!:) Nors ir dabar 'įdėjau širdį' į šiuos darbus, bet ne visą. Kas mane labai nustebino. Visada įdėdavau visą savo širdį į kiekvieną darbą, kurį dariau!!! Na, nieko :) Visi suklystam, visiem būna, o dar kol pripratau prie naujos aplinkos.. Tai, viskas bus gerai!! Žinau!:)
 O be to, turiu savo bff, kurią baisiai myliu :)) Ir kuri taip pat myli mane (haha, egoistė aš :D). Ir dar ne vieną tikrai gerą draugę/ą! Kurie mane paguodžia, supranta ir palaiko. Ir mamą. Kuri kartais užknisa, neneigsiu, bet dažniausiai mane supranta nors to ir neparodo, palaiko ir padrąsina! Tai yra svarbiausia. Myliu visus tuos žmones :))

Ai, ir one last thing: pagaliau!! Pagaliau rytoj į baseiną!! Kadangi man nebus rytoj pamokų(ir šiandien nebuvo, tik peržiūros), tai susitariau su bff pagaliau aplankyti baseiną ir nuspręsti, ar lankysim, ar ne. Yeee!!! Kaip laukiu rytojaus! Mano raumenys jau atrofuojasi :D

Don't worry, be happy, yeah?:D
~Aušrinė :3
P.S. Po ašarų dėl pažymių susitikau su Ula!! Ji yra viena iš mūsų trijulės, tik mokosi kitoje mokykloje, dėl to retai matomės :cc Bet šiandien susitikom, pakalbėjom, man labai skaudėjo gerklę, bet išgėriau karšto šokolado ir žodžiu, buvo faina!! Prisijuokėm, aptarėm įvairius dalykus ir ji nufotkino mane su vienu iš mano tapybos darbų (nuotrauką pavogiau iš jos instagramo :D):
P.P.S. Kodėl aš taip prisirišu prie žmonių ir daiktų??? Ne taip, kaip Džeikas :D:D
P.P.S. Ar tai, ką rašau, primena pirmuosius išprotėjimo požymius?:D
P.P.P.S. Kitaip kodėl dėčiau tiek daug post scriptum'ų??
P.P.P.P.S. Jus kieti. Kai įvertinat mano įrašus ir paliekat komentarus :3

Komentarai

  1. O man patinka! Pirmiausia patinka priplaukusių, išprotėjusių žmonių draugija, nes pati tokia esu.. Ir tavo įrašai, besimėtančios mintys, susipinanti energija yra gėris! Labai lengvas, bet įdomus įrašiukas, šaunuolllė! Dėl dailės nesijaudink - niekad nebūna taip, kaip nori, nes kartais rodos, jog mokytojai tyčia nieko nesupranta ir viską gadina...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yeee, ačiū!!:) Už palaikyma, už gerus žodžius ir už supatingumą! Nes kartais atrodo, kad su niekuo nesusikalbu ir niekas manęs nesupranta.:) O tie mokytojai..:D

      Panaikinti
  2. Žaviuosi tavo optimizmu. Darbas kiek matos labai gražus. Sėkmės toliau. Viskas bus geriau dar. Na, bet ir pati šitą žinai. O daina kokia nuostabi!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū tau!!:) Kaip pakelia nuotaiką tokie komentarai! :))

      Panaikinti

Rašyti komentarą