Tiesiog... laimė!

Sveikučiai!
Šią savaitę esu išvykusi, bet radau progą parašyti naują įrašą! Kaip smagu :)

Iš tiesų per pastarąsias dienas išmokau keletą dalykų. Apie gyvenimą. Jis yra gražus, kad ir kas benutiktų. Ir mes turime daryti tai, ką norime. Siekti svajonių. Pasiryžti. Bendrauti geranoriškai bei su šypsena. Tai atneša laimę - optimizmas ir pozityvios mintys, šypsena ir gera nuotaika! Žinau, kad šitai žinojau ir seniau, bet tuo nesinaudojau ir apie tai negalvojau. Būdavau laiminga dėl kitų gerų minčių. O dabar, tai supratusi, jaučiuosi dvigubai laiminga!:)
Na, ne visai taip apibūdinau savo "įstabią mintį", tačiau net nežinau, kaip kitaip parašyti. Jaučiuosi tokia laiminga, atrodo, jog prasideda mano nauja "era".
Supratau ir tai, kodėl taip dažnai nebeturiu jėgų. Ir kodėl per pastaruosius metus pusiau miegojau. Jaučiausi lyg ir gyvybinga, laiminga, tačiau kažko trūko. Gal tai meilės stygius, kaip galvojau anksčiau. Gal ir dabar taip galvoju. Bet po visokių tokių suvokimų įsimylėjau gyvenimą - dar labiau nei iki šiol - ir nebejaučiu tos tuštumos, kuri man sakytu, jog kažkas net taip, kažką reikia keisti.
Ak, rašau šį įrašą ir nutiko vienas dalykas, kurio laukiau...:) Kuris man pakėlė nuotaiką. Nors ir ne visai taip, kaip galėjo. Tikiu, tai dėl gerų minčių ir ketinimų. "Mūsų pasaulis apvalus, viskas sugrįžta vėl pas mus",- kaip dainavo A. Mamontovas. Tai ir gėris grįžta atgal, jeigu jį kažkam suteiki.:)

Tiek daug dalykų, dėl kurių galime džiaugtis gyvenimu! Tikrai tikrai! Tik prisijaukinkit savo gerą nuotaiką, kuri spėjo sulaukėti ir pasigaukite šypseną! Tai viskas, ko jums reikia :)

O pagalba kitiems visad pradžiugina daugiau nei vieną asmenį. Kas sakė, kad gėris sklinda lėčiau nei blogis? Na, jei ir sakė, tai melavo :D

Šyyypt,
Aušrinė :)
(ir mano trumpas greitas įrašiukas)

Komentarai

Rašyti komentarą