Smile and be happy :)

 Kaaaip Jūs, mielieji?:) Aš tai geraai. Truputį dar svyruoja nuotaika ir kartais užplaukia tamsūs debesiukai, tačiau jaučiuosi puikiai. Gyvenimas spalvotas ir gražus, o dar kai saulutė pradeda nosį kaišioti į mano kiemą - iš viso pasaka :) Vėl tiek daug idėjų!!! Keičiu aplinką, piešiu, kuriu.. Savo stichijoj :)
Ir šiandien atvykau motyvuoti!! Ir kam gi? Gyvenimo džiaugsmui! Aww. Kaip miela :D Aušrinė bandys įkvėpti žmones (o.O).

Būkit kūrybingi! Kaip galima mėgti tą patį ir tą patį ir tą patį kiekvieną dieną? Kalba eina apie rutiną. O jai įveikti padeda kūrybiškumas. Padarykit kažką kitaip kiekvieną dieną. Apie ką aš čia? Na, darykit kažką neįprasto. Valgykit pusryčiams ledus, padėkit pagalvę į kitą lovos pusę, apkabinkite priešą, nueikite kur nors, kur niekad nebuvot, pieškit(ar kažką kurkit) visą naktį.. Ech, kiek daug dalykų galima sugalvoti!! O tai, Aušriniškai įrodyta, padeda pasijusti laimingesniu :D

Būkit savimi! Tik ne tuo niūriuoju. O besišypsančiu ir tiesiančiu pagalbos ranką visiems, kuriems jos reikia. Skleiskit gėrį ir kiti atsakys tuo pačiu!:)

Mylėkit, rizikuokit, bandykit ir nebijokit! Va kur įdomus gyvenimas!

Darykit viską, kas jums šauna į galvą! Aišku, kalbu ne apie visokius venų pjaustymus ar kitokius blogus dalykus, o apie linksmus, kvailus dalykus, kuriuos atlikti jums gėda, tačiau tai pakeltų nuotaiką ar kaip nors kitaip padėtų. Na, apsikvailinkit, kitaip sakant. Nebijokit to. O! Prisiminiau vieną klouną :) Va jo tai požiūris į gyvenimą... Galit pažiūrėt nuėję į http://www.lrt.lt/mediateka/laidos/S/1455/stilius ir susiradę pirmą šių metų seriją.

Amm... Skaitykit knygas, viskuo domėkitės ir nebambėkit!! Tiek daug dalykų laukia, kol bus sužinoti.

Neapkalbinėkit, nepavydėkit(nebent "baltu" pavydu :)), nesikeikit, nepykit ir apskritai pamirškit visas neigiamas emocijas! Kartais būtina išsireikšti, pasiduoti toms emocijoms, tačiau paieškokit būdų, kaip jas išreikšt nesusipykstant su kitais.

Ir nieko nėra neįmanomo!! Tikėkit tuo, ką darot. Siekit to, ko trokštat. Jūs visko verti. Nenuvertinkit savęs. Aš Jumis tikiu. Mes visi esam žmonės ir visi verti nors lašelio tikėjimo :)

Aaaaa blablabla,
~Aušriuks :3

Komentarai

Rašyti komentarą