Fuck that shit

Na va. Jau kita kalba. Beveik išbridau iš rutinos. Viską keičiu, dalyvauju, domiuosi. Nors mokslai vis dar slegia ir juose yra nemalonumų, bet iš esmės gi man visa kita yra gerai! Vėl turiu entuziazmo veikti, daryti, gyventi, planuoti, gal net mokytis(??).

Pastarąsias dienas labai daug naršiau internete ir viską skaičiau, rijau akimis, taip sakant. Tiek daug sužinojau, iš esmės ir įkvėpimą gyventi(labai platus žodis) gavau. Dar daugiau šakų, kelių mano plėtojimuisi, nuobodžių dalykų keitimui. Jaučiuosi gana laiminga. Visada daugiau ar mažiau būnu laiminga. Bet dabar vėl yra prasmė tam laimingumui.

Ech!!..
Laukiu atostogų. Pavargau jau mokytis. Krūvis iš tiesų didelis. Nors žinau, kad gimnazijoj o po univere bus daaar šimtą kart didesnis...

Dauguma žmonių(mokytojai, tėvai) tikisi, jog tokie kaip aš(moksleiviai), užaugę pakeisim valdžią, padarysim Lietuvoj geresnį gyvenimą. Dažnai tai girdžiu... Bet va tie, kurie tikrai galėtų kažką pakeisti, dažniausiai pasirenka ką kitą, dėl ko visi, kurie tikėjosi, būna pasmerkti vėl liūdėti ir lindėti tame sielvarto liūne. Nes dažniausiai nutinka ne taip, kaip tu nori, ar ko tikiesi.

Aš nemanau, kad galėčiau kažką pakeisti. Na, gal ir galėčiau, bet kad per daug baimių ir abejonių turiu. Nors kyla minčių, kurias būtų neblogai įgyvendinti... Gal reiktų valdžiai kažką suorganizuot, kad apklausinėtu besimokančius individus, kas jų manymu galėtų padėti Lietuvai klestėti. Reikėtų. Bet jie to nedarys. Toks jausmas, lyg jie apskritai nieko nedaro. Bet nustosiu "stumt". Tuo nieko nepakeisiu.

Bet tikrai daug ką galima Lietuvoje pakeisti. Kodėl niekas nieko nedaro? Štai rinkimai, visi vėl su tais šlykščiais pažadais. Atrodo viliojančiai, bet pagalvojęs supranti, kad taip pat viliojančiai atrodė ir tie, kurie dabar išrinkti. O ką apie juos klabame šiuo metu?..
Nelabai aš politika domiuosi ir nedaug ką išmanau, tai gal ir kažkaip klystu čia rašydama. But this is my opinion, so respect it, bitches.

~Aušrinė :3

Komentarai

  1. Kaip fainai, ne aš viena šimta veiklų užsiimdama jaučiuosi laiminga :) Sėkmės tau!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai va va, aš nuo mažens visad savarankiškai viską veikiu, domiuosi, toks aktyvus žmogelis :))
      Dėkui! :)

      Panaikinti
  2. Sveikas-a, užtaginau tave blogg'ų žaidime. Daugiu info : http://muiloburbuliukas.blogspot.com/2012/11/blogg-tag.html . :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pridėjau tave į žaidimą the blogger tag! :)
    http://badlittlesecret.blogspot.com/2012_11_01_archive.html

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą