La la la, kvinta.

Mmm.. Gera diena!! :))
Pabudau 14h. Net nežinau, kaip tai nutiko. Bet jaučiausi, lyg visą dieną bučiau VĖL išsvaisčiusi.Telefonai buvo prigrūsti sms'ų.
Be to, galvojau, kad bus ketvirtadienis. O tai gi penktadienis!! Dieve, kaip keista... Kur tada dar viena diena dingo??..
Ryte(nevisai ryte...2h :D) būtinai turėjau sėst prie pc, jei norėjau gauti savo "ilgai lauktąjį" blackberry telefą. Žodžiu, puskė susitarė su pardavėju nuvaryt pažiūrėt. Aš nedėjau per daug vilčių, kad nupirks jį.. Nes jau anksčiau buvo, kai labai tikėjaus ir nenupirko. Bet, omg, jį nupirko!!! I'm soooo happy!! Finaly turėsiu bb telefoną!! Pilna klaviatūra!! Ommggg, happy happy happy.:D
Tai šitai praskaidrino dieną apie..hmm..penktą valandą. O iki tol tvarkiau namus. Paksui atėjo draugė ir kimarinom prie kompo >.<
Dar vėliau atėjo kita draugė. Norėjo 21:50h varyt į koncertą. Bet man mama būtų neleidus, nes atseit "vienai naktimis grįžinėt".. Nu žodžiu. Tipo autikai nebevažinėja.
Beeet tada pasakiau, kad nebent jos mama parvežtų. Sakė parveš. Bet tada aš nebenorėjau! :D Kaip ir sakiau, diena atrodė, kad bus suknista.. Labai tingėjau, ir labai nuobodžiai man skambėjo sėdėt ir klaust to suknisto koncerto. O tiksliau, laukt 21:50h, kai dainuos kvinta. Nes mano draugė įsimylėjo vieną iš kvintos narių. Jis jai gėlę buvo padovanojęs ir pasisveikinęs kai antrą kart ją pamatė.
Na, bekalbant pamačiau, kad ji visai palūš, jei nevažiuosiu, kadangi kitos draugės negalėjo, o ji viena nenori. Tuomet sutikau. Ji jautėsi laimingiausias žmogus pasaulyje :DD Cool :D Aš padariau žmogų laimingiausia pasaulyje :D

Koncertas iš tiesų prasidėjęs buvo jau 16h. O mes ten nuvarėm apie 19h. Šiaip pavaikščiojom, paplepėjom. Vėliau sėdėjom su visais žmonėm ir klausėm dainų. Nors, tiesą sakant, tos dainos buvo tragiškos. Pirmas atlikėjas - fui. Antra - fui. Trečias - coooool. Ketvirtas -fui fui. O penkti kvinta..
Nu nežinau. Faina buvo visai. Linksma. O kai dainavo kvinta, mes stovėjom prie scenos. Tas vaikinas vis į mus žiūrėjo ir šypsojosi.
Kvinta dainuot dar nebaigė, bet draugės mama jau sakė, kad eitume link mašinos. Namo... V taaaip įsiuto. Nebus progos su juo nusifotkint, pakalbėt. Beje, jis buvo su ja pasisveikinęs.

Tai va.. Tiek. Jau po vidurnakčio, o ryt atsibust turėsiu aštuntą(kad vėl nebūtų 14h :D), kadangi važiuosiu į Rūdiškes, pas senelius, pusseserę. Atsiimsiu telefoną :D
Labanakt, saldžių sapnų,
~A :)

P.S. Nelabai sekėsi mintis dėstyt. Šįkart ;//

Komentarai

  1. Aš manau, kad labai puiku nuveikti ką nors. Nes sėdėjimą namie užmiršti. Aš net užsivedžiau vasarai knygutei, kad nors kasdien ką nors gero nuveikčiau. Pažiūrėsim kaip knygutė atrodys rugsėjį :).
    Kiek tau metų, primink?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir dar: tas skraidantis rožinis pūpsikas (pyragaitis) labai žavus. Nebandyk jo atsikratyti!

      Panaikinti
    2. Man tiiik trylika :)
      Na žinoma, šaunu kažką veikt ne namie :)) Tiesiog kartais toooks didelis nedoras tingulys užeina.. Nors nusišaut :D

      P.S. Okey, to pūpsiko neatsikratysiu :D Jis man ir labai cuuuute! ^^

      Panaikinti

Rašyti komentarą