Badmintonas

Gera šiandien diena. Turiu omeny neišvaistyta. Aišku, tokia buvo ne viena(per vasarą), bet pastaruoju metu...amm..beveik savaitė kaip dūmas išgaravo.
Atradau naują sritį, kurią noriu tobulinti. Tai badmintonas. 
Su drauge ėjom į lauką(kaip amžinai nieko gero neveikiam. Kartais tik kažkas dar neišbandyto įdomu būna..) ir mano mama paklausė, ką veiksim. Sakiau "nieko"... Tuomet ji pabuvo troliu(:D) ir sako, kad galim raketėm žaist. Aš užsimaniau, jau ėjau durų link, o ji tada sako "bet aš neturiu rakečių..". Taip juokinga buvo. Su drauge lūžt pradėjom, mama irgi :D Šiaip čia ne pirmas kartas, kai su ta pačia drauge juokiamės iš jos, na, nesąmonių. Buvo dar kai atėjo į mano kambarį, paėmė orchidėją, sako "gėlė vysta" ir tuo metu bumpt ant žemės lapas nukrito :D Mama pokerface, klasuia, ar papūga nebuvo ant jos užlipus, o mes su drauge dar labiau lūžt pradėjom... Taip ir įsivaizduoju tą savo papūgėną kvaila išraišką tupintį vazonėlyje :DDD

Nukrypau nuo temos truputį :D 
Po juokimosi draugė pasakė, kad ji raketes turi. Pasiėmė ir išėjusios laukan ilgai žaidėm. Dar labai karšta šiandien(bent Kaune) buvo. 
Visos šlapios nusprendėm pailsėt. Atsigėrėm, nuėjom gumos tos kažkokios naujos Dirol Mystery nusipirkt. O tada vėl žaidėm. Lašnoti pradėjo, žiauriai apsidžiaugėm. Atsigaivinsim.. Nepradėjo stipriau lyt. Toks nusivylimas buvo :D
Tada nusprendėm, kad taip kiekvieną dieną susitiksim ir tobulinsim savo badmintoną :)

Bet iš ties labai lengva nusivaryt nuo kojų.. Dar kai karšta... Pagaliau, o pagaliau nebesėdžiu namie!!

Dabar(kaip dažniausiai po sporto ar šiaip aktyvumo) labai užsmaniau bendrauti. Prisiminiau sodo drauges iš Panevežio. Po savaitės pas senelius važiuosiu, o tai reiškia, kad būsiu ten, sode. Galėsiu su jomis susitikt. Jau seniai kartu kažką veikėm.

Hmm... Man patinka rašyti į blog'ą :)
~A

Komentarai

  1. Smagi istorija :).
    Jei vis dar yra noras =aisti badmintoną (ir su raketėmis ir tinklu) - kviečiame į sporto salę Vilniuje. Išbandysite dar kitokį badmintoną, nei tą, kurį žaidžiate sode :)
    susisiekti galite virus@badmintonvir.us

    Gražios vasaros,

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ohoho. Dar ir reklamos gavai. :D
    Man irgi patinka badmintonas, nors nelabai sekasi. Smagi, vasariška veikla. ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nustebau tą reklamą perskaičius :D Hmm..Vilnius. Shit.
      Jap, smagu žaisti :)

      Panaikinti
  3. Badmintonas puikus sportas. Jei tik turi badmintono raketes , gali jas su savimi visur vežiotis, į gamtą ir pan. Tai vienas mėgstamiausių mano laisvalaikio užsiėmimo būdų.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Badmintonas puikus sportas. Jei tik turi badmintono raketes , gali jas su savimi visur vežiotis, į gamtą ir pan. Tai vienas mėgstamiausių mano laisvalaikio užsiėmimo būdų.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą