Žiema ? ☺

Sniegas. Sniego karas. Besmegenis. Sniego gniūžtės. Sniego angelas.. Kartais visa tai atrodo keista. Kodėl tai suteikia tiek džiaugsmo ir laimės ? Po visų sniego žaidimų vėliau būna šalta, varva nosis, nušąla veidas ir dar daug kitokių dalykų.. Ir vistiek: džiaugsmas.
Keista, ar ne ? 
Aš asmeniškai nekenčiu žiemos.. Man būna šalta. O kai šalta, jokio linksmumo. Šąla visos galūnės, veidas.. Eidamas keliu gali gauti tiesiai į galvą iš šaltos gniūžtės.. Slidu. Kad nesušaltum, turi prisirengti kalnus megztinių.
Žodžiu, vien tik blogis.
Nors ne. Yra ir šis tas gero. Snaigės.. Jos labai grakščiai krenta neliesdamos net oro.. Jos lyg atlyginimas už žiemą. Kad žiema nebūtu pikta ir bloga.
Gal todėl dauguma ir mėgsta žiemą..? Dėl  baltut baltutėlių snaigių galybės ? Ar yra kita, man nesuprantama, priežastis ?

Nuoširdžiai prašau pajusti kūrimo gyslelę skaitytojams ir parašyti savo nuomonę apie žiemą komentaruose. Dėl ko ją mėgstate, arba dėl ko nemėgstate.
Snow ☺


 

Komentarai

  1. Mano nuomonė yra tokia: žiema yra žiema. Kaip ir kiti metų laikai. Suteikia savotiško džiaugsmo savo vaisiais..t.y.sniegu..:) Vasara suteikia savo džiaugsmo, pavasaris ruduo irgi :) Tiesiog, priklauso nuo kiekvieno skonio.
    P.S. Labai įdomiai rašai :) Man patinka :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už nuomonę, laukiu ir kitų :))
    P.S. Dėkui :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą