Vasara :D

Net nepastebėsim, o jau bus atėjusi vasara. Laikas tikrai greit bėga.. Taip greitai praėjo šios dvi savaitės, kai baigėsi atostogos.. Net nepastebėjau. Tikrai. Viskas sukasi sava linkme ir net nemėgina sustoti.. O kas būtų, jeigu viskas pasikeistų.? T.y. para turėtų 36 valandas, vieną dieną būtų diena ir šviestų saulė, o kitą - būtų naktis ir šviestų mėnulis ? Metų nebeliktų, visi metų laikai susimaišytų ? Būtų nekažkaip.. Nors gal netyčia kažkada taip ir atsitiks ? Žemei nusibos žmonių daromas blogis (Žemės naikinimas) ir ji viską apvers aukštyn kojom.. Gali visko būt.  Bet apskritai, kodėl susikūrė pasaulis ? Kam to reikia ? Kodėl męs mąstom ? Kodėl kiekvienas žmogus turi savo pasaulį, protą ? Kas čia per nesąmonė ? Kodėl..? Kaip visa tai paaiškinti.. Kam reikėjo kažkam susikurti.. Na, ta prasme, kas būtų, jeigu visiškai nieko nebūtų ? Nieko. Nei Žemės, nei Marso, nei Saulės, nei Saulės sistemos, nei kitų galaktikų.. Kas būtų ? Mane tas laaabai domina. Gal kažkas turit savų minčių..? Pasidalinkit :) Labai labai lauksiu.
O dabar - iki visiem ir gero savaitgalio !! :)

Komentarai

  1. Įsitaisyk like, dislike skyrelį. :D
    Bus lengviau vertinti ^^.
    Nors keista, jog galima vertinti mintis, bet nesvarbu.

    Kodėl mes visa tai darom? Nes tiesiog taip yra. Negalvodami, nemąstydami, mes neišgyventumėm. Instinktai paruošia mus taip, kad tik mąstydami ir siekdami to, kas mums atrodo svarbu galime išgyventi, susidoroti su gyvenimo pateiktomis metamorfozėmis, iššūkiais, išbandymais ir rūpesčiais.

    Įdomiai mąstai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Hmm..kad aš žinočiau kaip tą padaryti >D

    Na, tiesa dėl tavo antros pastraipos.. Bet vistiek prieš akis matau iš kažkur išnyrantį klausimą: "..Kas būtų, jeigu nieko nebūtų?.." Mane traukia ta pasaulio paslaptis.

    Dėkui :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dešinėje pusėje viršuje yra prietaisų skydelis. Štai ten yra visokių programėlių, tereikia pasirinkti. :D

    Kuo tu vardu?

    O pasaulio paslaptys traukia visus. Ir jų yra tikrai ne viena ir ne dvi. :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nežinau, pas mane nėra (lol):D

    Vardu aš Aušrinė.

    O pasaulis yra pasaulis.. Jeigu žmonės žinotų visas jo paslaptis, gyventi nebūtų taip įdomu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Haaah, jau įsikirtau kaip ten ką daryt :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą