Naujienų antplūdis (pasiruoškit ilgam skaitymui)

O aš ir vėl čia!
Vėl pamažu grįžta ta blogginimo manija, kai skaitydavau kiekvieną mano sekamų žmonių įrašą ir pati rašydavau kur kas dažniau. Jaučiu tai. Vis dažniau norisi įsijungti naują, baltą, tuščią lapą ir kažką parašyti. Manau, kad be rašymo ilgai neištverčiau. Vis tiek turiu rašyti - ar dienoraštį, ar istoriją, ar komentarus, ar įrašus, ar straipsnius, ar referatus - turiu. O kitų bloggerių įrašus ne visada perskaitau, nes jų yra tiesiog per daug!:D O laiko tam galiu paskirti labai mažai. Bent kol kas. Nors prisipažįstu - džiaugiuosi, kad nebėra namų darbų, o liko tik šios dvi praktikų savaitės, per kurias šį bei tą reikės prašyti ir labai daug ką nupiešti, bet vis geriau - po trečios valandos kiekvieną dieną jau būnu laisvas paukštis!
Tik nežinau, ar tikrai jau toks laisvas, nes savo noru užsiimu įvairias dalykais ir vis tiek nei pailsiu, nei padarau viską, tik pavargstu dar labiau nei per normalią mokslo metų dieną. O dar tas karštis... oi, kaip nemėgstu karščio. Kaip ir šalčio. Man patinka gaivus, vėsus pavasarinis oras, toks lengvas ir tyras, kupinas lietaus lašelių, bet ne per drėgnas... Mm...

Noriu papasakoti jums daugybę dalykų, bet jau tiek daug žodžių prašiau, o dar nė trupučio nepriartėjau prie to, ką apskritai norėjau parašyti - na, tiesiog noriu pasidalinti savo užimtumo įspūdžiais (ir įrodyti, kad tikrai netinginiauju :D). Tad pradėsiu nuo... užpraeitos savaitės :)

Gegužės 15 dieną į ryšių kiemelį atvyko Alina Orlova - seniai jau jos buvau beklausiusi (apskritai turbūt tik vieną dainą žinojau ("Mėnulis"), bet kai pamačiau tą vardą, prisiminiau, koks keistas ir gražus jos balsas, todėl būtinai nusprendžiau į tą koncertą nueiti, tuo labiau, kad tekainavo tik 10 Lt. Ir buvo tiesiog pasaka... Prisijungiau su savo BFF prie tokių vyresnių žmonių iš mūsų mokyklos ir aš pajaučiau, ką reiškia jų gyvenimas - toks peace, chill, cigaretės, geras humoras ir tiesiog relaksas... Beveik visad buvau prieš visas cigaretes ir panašiai, bet tie žmonės tikrai buvo faini. Labai. Ir man patiko. Ne cigaretės. Tų žmogelių draugija. Tai buvo fainaa.... Ir dar pamačiau tokia mielą porelę, kuri karts nuo karto su šypsena į mus pasižiūrėdavo; jie štai čia:
Ir dar po kiek laiko pastebėjom tokį labai keistą čiuvą, kuris rūkė ir muzikai grojant tiesiogine to žodžio prasme KAIFAVO. Žiauriai keistai atrodė.
O dar vėliau prie sienos netoli mūsų atsisėdo labai įdomios išvaizdos menininkas - toks grynas menininkas. Gatvės. Apskuręs. Visą vakarą norėjau jį nufotkint, bet praleidau progą, kai buvo gražus apšvietimas, ir pagavau tik jau prieš išeinant:
Po to, šeštadienį, norėjau dar eiti į muzikos dieną, bet aptingau ir pasimėgavau dviem naujomis mano sukurtomis dainomis, kurias galbūt kažkada įrašysiu ir leisiu jums paklausyt :) Kol kas dar nesu tikra, ar apsijuoksiu, ar ne. Rizikinga kažką kelti į internetą. Kaip ir tos seniau keltos dainos vis dėl to nepaviešinau. Na, gal kada nors.
Dar tą patį šeštadienį sukūriau naują piešinį skirtą prosenelei. Ramybė:
(c'mon, visos nuotraukos vertikalios :D)
Toliau... Šį mėnesį dar pasidariau iš knygos delinunkę, arba slaptą knygą, tik jai dar trūksta užsegimo, kurio nerandu, arba tiksliau: specialiai dar neieškojau.
Užsikrėčiau ir žvakių gamyba - spėjau išbandyti du jų gaminimo būdus:
 viena su ledukais,
o kita įvairių spalvų

Praėjusį penktadienį dalyvavau sesės darželio išleistuvėse. Kad jūs žinotumėt, kaip smagu buvo! Plaukėm laivu per Kauno marias iki Rumšiškių, o ten patys darėmės aitvarus ir juos leidom!!! Taip linksma buvo! Ir man patiko pirmą kartą normaliai paleisti aitvarą - nors maniškis ir skraidė kaip drakonas (o visų kitų labai ramūs buvo), bet aš, kaip visada - viską darau kažkaip kitaip :D Nuotraukos dar kol kas neapdorotos, tik kelias įkelsiu:


O sekmadienį įvyko didysis apsipirkimas - tokio jau daugel metų neturėjau - nusipirkau 12 naujų drabužių! O, kaip man to reikėjo!.. Ir be to, dalį jų nusipirkau iš MD "Drabužių spintos" - kaip tik buvo Kaune tuo metu. Myliu tokius renginius :)) Ir kitiems žmonėms padedi, ir pats laimingas lieki - tiek gerų ir gražių drabužių už tokią mažą kainą galima rasti! Mano grobis:
•Mėlyni marškinukai 10Lt (super patogūs! ir gražūs)
•Raudona suknelė 5Lt (ilga, malonios medžiagos)
•Megztukas/liemenė 5Lt (tokios man jau senai reikėjo!)
•Gėlėta suknelė 20Lt (su mažyčiu defektu, kurio beveik nesimato)
•Dryžuoti cute marškiniai 20Lt (tookie cool!)

Toliau su mama apsilankėm Akropolyje ir išnaudojom jo galimybes - House nusipirkau dvejas šortukų poras (antriems 50% nuolaida - gera akcija, ką? Ypač kai tie šortai tokie gražūs) ir maikutę (nes šių beveik nebeturiu normalių):
Tada užsukom į Cropp Towną, kur radau tokį rūbą (liemenę turbūt), kurio šiaip nenešiočiau, bet kad man labai patiko, o be to, patogu ir kažko panašaus labai reikėjo:
Dar radau nerealią kuprinę, kurią man nupirko tik dėl to, kad tą dieną švietė laiminga apsipirkinėjimų žvaigždė - tokios kuprinės jau šimtus metų troškau, bet niekad man niekas nenupirkdavo! Ir dar radau batukus, tokius osum :3
 Ir svarbu paminėti tai, kad aš turėjau 100Lt Akropolio čekį, negalvokit, kad esu tokia turtinga ir galiu šiaip sau tiek daug leisti :D
Nusipirkau dar keltą dalykėlių (pvz. akinius), bet nebefotkinau - iš vis manau, kad jums net neįdomios ir šitos nuotraukos :D

O tadaa su mama dar užsukom į filmą, kurį labai norėjau pamatyti - Ernesto Jankausko "Anglijos karalienė pagrobė mano tėvus". Tikrai geras. Nors ir trumpas. Bet buvo pats tas. Lauksiu kitų Jankausko darbų. Labiausiai man patiko trys dalykai: 1 - kad tai lietuvių filmas; 2 - kad jame išaukštinama vaizduotės galia; 3 - kad Milda labai panaši į mane vaikystėje (:D), tokia pati, su savo charakteriu ir norais.
Na, tikrai patiko. Pažiūrėkit treilerį, kas dar nematėt:
Dar sužinojau tokią fainą programą knygų skaitymo. Ji, aišku, skatina vaikus skaityti. Nors nieko ypatingo ten nėra, bet man patinka vien ta mintis, kad galiu įrašyti perskaitytas knygas, matyti, kiek jų yra, skaityti kitų atsiliepimus ir atrasti naujas knygas. Na, žodžiu, visai faina :)

O šiandien prasidėjo praktikos, tai iki trečios valandos kaitau prie Kauno pilies ir vėliau rašiausi, ką pasakoja mokytojas, kai vaikščiojom baisiame karštyje po senamiestį. Jei norit iš mūsų pasijuokt, galit ateit. Visas dvi savaites dar taip bus :D
Po to važiavau į žirgyną, bet įvyko nesusipratimas, todėl nejodinėjau. Vietoje to vakare nuvykau į baseiną - aaa, kaip faina buvo.... Atgaiva. Nors karšta net vandeny. Kai normaliai plaukioji, o ne tik pliuškeniesi. Nuo to karščio visai pasislėpt neįmanoma.
Už tai atradau tris sporto šakas, kurias galiu lankyti, kurios man labai patinka ir kurias kitais metais turbūt kaitaliosiu tarpusavyje kiekvieną savaitę. Lankysiu plaukimą, žirgyną ir pilates. Ahh yeahh. Dar noriu išmokt grot pianinu, arfa, išmokt šokt lindy hopą ir... Daugybė kitų dalykų, bet jau užteks. Šiam kartui :D

Ką gero nuveikėte jūs?? :)
~Aušrinė :)
(šita labai faina dainininkė :3)

Komentarai

  1. Labukas. Cia ta :D del photoshopo :D Kaip tu tas zvakes padarai? Jos tokios osummm.. Numesk url ar ka :D Ty :* Fainas irasas, ir rubai grazus. :DD :***

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oo, labuks :D Apie žvakes ruošiuosi straipsnį rašyt į TD, tai ten ir paaiškinsiu viską, nes linkų jokių neturiu :D Ačiūūū!!! Vyy! :D :**

      Panaikinti
  2. Visas įrašas labai įdomus. Tikra menininkė tu. Aš irgi taip noriu apsipirkt, bet nenoriu daug išleisti, tai labai noriu į MD "Drabužių spintos". Kada jos dabar vyks ir iš kur žinai? Jei kitą kart sužinosi tai būk dar fainesnė ir pranešk man, prašauu :* Ai beje, gal nori padaryt įrašą tokio tipo kaip room tour? Bent man tai įdomu būtų;>

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tos drabužių spintos tai čia manodrabuziai.lt puslapio organizuojamos :) Aš pati nežinau, kada kita tokia bus, tad patariu užsiregistruoti tame puslapyje ir pažymėti ten, kad gautum žinutes iš administratorių. Iš ten ir sužinau, nes išsiuntinėja informaciją :D Arba dar facebooke būna.
      O room tour tai nežinau, nežinau... Mano kambarys mažytis :D Bet gera mintis, gal kažkada pabandysiu! :))

      Panaikinti
    2. Aciukas! :*** mua mua.. :*

      Panaikinti
  3. nuostabiai viską išdėstei. O ir drabužėliai labai gražūs, ypač ta kuprinytė (maano neišsipildžiusi svajonė). Dantų pasta, tu nereali! с:

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiūū tau, Ugnyte! Kaip smagu tai skaityti! :)))** O kuprinės juk ir aš negavau iš karto :D Teko porą metų palaukti, tad ir tu kada nors tikrai įsigysi! :)

      Panaikinti
  4. Kaip mėgstu tokio stiliaus įrašus - super!
    Man taip pat būtų įdomu sužinoti kaip dariau žvakes. :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yeee, kaip faina! Kažkodėl maniau, kad su tokiu įrašu visiškai prašausiu :D
      O apie žvakes į TD rašysiu :))

      Panaikinti
  5. Awww kokia osum kuprinė!!!!!! :OOo matau tikrai smagiai laiką leidai. ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ir vėl nuostabus įrašiukas, draugyte! Žvakės nerealios, pirkiniai irgi!!! Ir dar, kaip fainai dėl to aitvaro, ko gero dar vienas smagus prisiminimas tavo gyvenimo istorijoje :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiūū tau, mielas žmoguti! :)) Kaip visada - pradžiugini rašydama tokius komentarus :) AČIŪŪŪ :*

      Panaikinti
  7. Sveika, tikiuosi neįsižeisi, nes tikrai rašau nepiktybiškai, o atvirkščiai, linkėdama tik tau gero. Šriftas, kurį esi pasirinkus, labai labai vargina akis, sunku skaityti. O ryškus fonas labai blaško dėmesį skaitant, tad pusę skaitymo laiko blaškausi tarp fono ir neįprastų raidžių. Tai tiek. O tavo blog'as yra nuostabus, sėkmės rašant!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas! Ačiū Tau už nuomonę, ji tikrai svarbi, tačiau šiuo atveju dar nei vienas žmogus dėl to nesiskundė - mat kontrastų tikrai būna didesnių, kuriuos beskaitant net galva svaigsta. O šis man atrodo labai malonus. Prie šrifto nuolatiniai skaitytojai jau pripratę, todėl gal tik naujai užklydusiems taip pasirodo :) Bet pabandysiu sukurti kažką geresnio, na, vis tik noriu, kad visi liktumėt patenkinti! Kad ir kaip esu prisirišusi prie dabartinio dizaino. Ačiū Tau! Bandysim keistis :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą