Apie vaikiškus dalykus ir norus

Mano menas su juostiniu Diana f+

Sveikiii sveikučiai, mielieji žmogeliai!

Šį kart rašau trumpai ir greitai - neturiu daug laisvo laiko, nes, kaip visada, mano gyvenime vyksta šimtai dalykų - bet kadangi čia rašyti ir dalintis įvairiais dalykais su jumis labai labai mėgstu, tai į savo veiklą būtinai bandau įpaišyti ir vieną kitą įrašą šiame blog'e!

Kai kurie gal ir žino, bet dauguma turbūt ne - balandžio 30-ąją buvo mano gimtadienis. Žiauriai keista ryte atsibusti ir suvokti, kad tau jau penkiolika. Iš tiesų, giliai širdyje norėčiau likti vaiku, nors ne visai tokiu vaiku, kaip girdžiu sakant kitus žmones. Na, tikrai girdėjot ir jūs ne vieną frazę apie tai, kaip kai kurie dar norėtų lankyti darželį ar pradines klases, džiaugtis ilgesnėmis atostogomis ir panašiai... Bet aš norėčiau ne to. Aš norėčiau išlaikyti manyje vis dar esantį vaikiškumą. Tą vaikiškumą, kuris stebisi naujais dalykais, kuris pastebi mažas gyvenimo detales, tą, kuris geba išplėsti dideles klausimų pilnas akis ir tuo pačiu metu būti be galo mielas, noriu išlaikyti vaikiškus jausmus ir tyrumą. Nenoriu užaugti ir tapti tokia, kaip visi. Tai mane gąsdina. Bet nesupraskit klaidingai - kad augu ir vis artėju prie pilnametystės yra labi smagu! Mane domina tai, kas dar bus ir kas vyksta dabar. Man patinka galvoti apie ateitį, praeitį, bet taip pat ir būti čia, gyventi. Keista, bet jaučiu visiškai priešingus jausmus - norą likti tokia, kokia esu ar buvau ir norą užaugti; smalsumą, spėliojimą, kas manęs laukia ir visišką tylą galvoje, susitelkimą į dabartį. Tikiu, kad šiuos jausmus galima suderinti (kaip ir viską šiame pasaulyje). Ak, kiek daug aš noriu pasakyti! Noriu gėrio, noriu, kad Jūs šypsotumėtės pamatę naują mano įrašą ir kad mano mintys ir šis blogas pakeltų nuotaikas tiems, kuriems ji nusmukusi žemai žemai, noriu nudažyti visą pasaulį ryškiomis spalvomis!!! O norai gi pildosi, ar ne?:)

Dar vienas dalykas, kuriuo negaliu nepasidžiaugti - pradėjau lankyti jojimo pamokas!!! Pagaliaaau, dalykas,
kurio taip ilgai troškau! Nors sąlygos nėra visiškai nuostabios (pavojinga, trenerė neduoda šalmo ir neatsako už sužalojimus), bet tai yra būtent tai, kas įžiebia liepsnelę mano širdelėje!:)

Gražaus savaitgalio,
~Aušrinė :)

Komentarai

  1. DIEVE, KAIP TAU PAVYDŽIU DĖL JODINĖJIMO. TAI TAIP TOBULA! Bet lygiai tiek ir nepasiekiama :/

    -----
    Kviečiu: dindindoli.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nėr ko pavydėt - ieškok ir rasi :) Gal yra kur netoliese ne taip ir brangiai! Nes Lietuvėlėj nemažai kas žirgais užsiima ;) O jeigu ne - kada nors vis tiek pasiseks!

      Panaikinti
  2. Jau buvau pasigedusi tavo įrašų! Drauge su tavimi džiaugiuosi, kad pildosi tavo svajonės! :) Kad man nors kartelį pajoti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bandysiu dažniau rašinėti! :)) Nors gegužė man žvėriška..:D
      Jei labai norėsi, taip ir bus :) Norai pildosi!

      Panaikinti
  3. Sveikinu su praėjusiu gimtadieniu. :) Mano gimtadienis balandžio 29. :D Linkiu, kad tavo svajonės ir toliau pildytųsi. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tavo nuotrauka su juostiniu fotoaparatu taip paveikė, kad teko įrašą parašyti. :) Jei įdomu gali paskaityti :
    http://welcometothiswonderland.blogspot.com/2014/05/donate-film.html

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą