Vilnius!!

Nuostabi diena!!
Jaučiuosi puikiai, viskas yra gerai! Myliu visus ir linkiu jums diiidelės šypsenos veiduose :)

Taigi... Šiandien buvau ekskursijoje. Pirmoje šiai metais su nauja klase. Ekskursijos visada suartina žmones, per jas visada tiek daug nutinka... Šį kartą labai gerai praleidau dieną, sužinojau, pamačiau naujų dalykų ir suartėjau su kai kuriais žmonėmis.
Važiavome į Vilnių. Vilnių!! Jis toks gražus. Iki šiol ne itin šiuo miestu žavėjausi, bet jis tikrai nuostabus. Ypač senamiestis. Kažkokia dvasia jame gyvena..
Pradžioje truputį pasivaikščiojom, paveizėjom į eglutę, o tada ėjom žiūrėti A. Vasiljevo mados parodos. Nuostabios suknelės, aksesuarai, skėčiai!.. Praeitų dešimtmečių mada. Turiu svajonę - užaugusi noriu turėti nors vieną tų laikų suknelę. Su raukinukasi, nėrinukais.. Taip gražu!
(kol kas neatrinkau nuotraukų, tai čia keletas atsitiktinių iš parodos)




Toliau keliavome į muziejų. Net nežinau, kaip jis vadinasi, mat įspūdžio nepaliko, tik šiek tiek sužinojau apie Smuglevičių bei Chodkevičių giminę.
Po muziejaus turėjome valandą laisvo laiko, o tada - į teatrą. Žiūrėjom spektaklį pagal Dostojevskį. Kaip dievinu teatrą!! Kai galiu matyti gyvus aktorius, visokias žvaigždutes, ir jie atrodo paprasti, ne tokie, kokie vaizduojami televizoriaus ekrane ar žurnalistų straipsniuose. O ypač man patinka stebėti pačią jų vaidybą. Kaip jie reiškia emocijas, garsiai, aiškiai kalba... Pasaka.:)

Na, o po teatro turėjome dar dvi valandas laisvo laiko. Visi išsiskirstė kas sau, aš, su dar šešiais žmonėmis, patraukėme į piceriją. Pakalbėjom, pavalgėm, pažaidėm "Uno" ir greitai atėjo metas grįžti prie autobuso. Prieš tai užsukom dar į kelias parduotuves ir aš pasijutau taip, lyg būčiau užsienyje, lyg Vilnius - kaip koks Niujorkas. Vilnius nuostabus!!



 Kelias namo, kaip visada, neprailgo, prsisijuokėm, prisikalbėjom, sužinojom kai ką nauja apie vieni kitus. Smagu. Linksma. Gera. Tik kad namų darbų dar nepadariau. Ir rytoj baisus testas laukia. Bet nesvarbu, dabar viskas yra nuostabu :)

Aplankykit Vilnių!
~Aušrinė :)

P.S. Nuostabus kūrinys.

Komentarai

  1. Puiki kelione! Ir ne tik abi parasem irasus apie Vilniu, bet ir tam paciam spektakly buvom!! :>

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražios nuotraukos! AAA noriu traukiniu į Vilnių ;d

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip seniai traukinu važiavau!!.. Pakišai mintį :)) Vasarą aplankysiu pusseserę..:) Traukiniai - jėga!!

      Panaikinti

Rašyti komentarą