Fiilmai

Sveiki!!
Aš pagaliau namie. Net keista! Ooooch, kokia gera savaitė buvo... Taip gera širdelėje :)

Kaip ir žadėjau, aprašysiu porą gerų filmų. Tik labai tingiu juos aprašinėt. Be to, noriu šiandien parašyti dar vieną įrašą, kurį jau senai norėjau parašyti. Tai su tais filmais per daug neišsiplėsiu. Apskritai, pastebėjau, kad nebemoku dėstyt minčių :D Tik ne ant popierinio lapo imitacijos.

Našlaitė/ Orphan
Mistinis/siaubo filmas. Prislėgta dėl negimusio vaiko, sutuoktinių pora įsivaikina mergaitę. Iš pradžių ji atrodo nuostabi mergaitė - protingai kalba, elgiasi, yra mandagi, gražiai tapo - bet vėliau aplink ją ima dėtis keisti dalykai... Kur būna ji, ten kas nors nutinka. Nauja mergaitės motina supranta, kad su ja kažkas negerai ir pradeda ja domėtis plačiau...

Iš pradžių maniau, kad filmas bus labai baisus, kažkokia eilinė nesąmonė. Bet klydau. Bežiūrint pasidarė labai įdomu, nors ir buvo nemažai tokių žiaurių vietų, kurių nežiūrėjau (kam man matyti tuos žiaurumus?), pats filmas iš tiesų geras.

Kitas filmas:
Pagalbos šaukšmas/ The Call
Šis filmas labai panašus į tikrą istoriją, ne per seniausiai atsitikusią Lietuvoje. Apie sudegintą bagažinėje mergaitę.
Pagrindinė veikėja dirba 911 tarnyboje. Jai puikiai sekasi dirbti savo darbą. Tačiau vieną dieną ji priima skambutį iš mergaitės, į kurios namus įsilaužė kažkoks vyras... Mergaitė būtų išsigelbėjusi, vyras būtų išėjęs (jis ieškojo jos), jei ne dingęs telefono ryšys. Moteris nepagalvojo, ir perskambino. Vyras išgirdo skambutį, grįžo ir pagrobė mergaitę. Po šio įvykio moteris nebegalėjo dirbti savo darbo, ji pradėjo mokyti būsimus 911 darbuotojus. Ir vieną dieną, kai ji rodė naujokams, kaip dirbti su programomis, kompiuteriais, ji priėmė skambutį. Tai buvo kita pagrobta mergaitė, vežama bagažinėje. Ji pasiryžo ją išgelbėti, drąsino mergaitę, patarė jai. Gelbėjimo eigoje atskleidžiami piktadario kėslai, pasidaro įdomu, kaip viskas baigsis, kas yra kas, kodėl... Labai įdomu.
Tik kad taip gali nutikti ir realybėje..


Dar žiūrėjom "Koko prieš Šanel", kurį jau mačiau vasarą. Man tokie filmai patinka, o dar kai Audrey Tautou vaidina... Rekomenduoju ir šį pažiūrėti. Tik nerekomenduoju veiksmo mėgėjams. Šis filmas gana ramus.

Tai štai :) Man labiausiai patikę filmai. A, tiesa, iš vieno puskių draugo sužinojau, kad amerikietiškuose filmuose būtinai turi būti parodyta: 1. Amerikos vėliava; 2. Juodaodis. 3. Kinietis; nes kitaip filmas laikomas rasistiniu. Ir tikrai! Žiūrėjome du ar tris amerikiečių, visuose buvo šie trys dalykai :D Atkreipkit dėmesį.

O dabar eisiu kepti lazaniją.. Mm... Praeitai metais per Naujus Metus irgi kepiau :D Jau kaip tradicija.
Ką šiandien veiksit/veikėt jūs?

~Aušrinė :3

Komentarai

  1. Visai fainas tavo blogas, o kaip fainiai pasivadinus esi :D! Tapau tavo blogo sekėja! Užsuk į mano blogą: http://about1myworld.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą