Vasara, palauk! Aš ateinu, ateinu!

~~~
Sveiki!:) Mano vasara lengvai skraido šviesiuose padebesiuose, o aš murkdausi jų pavėsy.. Pradedu po truputį vasaroti, bet vis prisibijau, jog jau praėjo mėnuo, o dar nieko doro nenuveikiau. Iš tiesų, šitai lėmė keli veiksniai: pirma, mokykla tęsėsi iki aštuntos šio mėnesio dienos(o tai juk visa savaitė!); antra, stojimai į dailės gimnaziją buvo 18-19 dienomis. Tai reiškia, kad iki 20 dienos negalėjau atsipūsti. Trys savaitės! Kai suprantu, jog ne aš dėl to kalta, pasijaučiu geriau, tačiau mano vasara vis tiek slysta iš po kojų, lyg byrantis smėlis tarp pirštų.

Kita vertus, galima apžvelgti tai, ką jau nuveikiau ir gal ne taip viskas blogai, kaip kad pasirodė.
~~~~~
Pradėsiu nuo to, kad..... įstojau į dailės gimnaziją!!!! Jėzau, kokie ten faini žmonės! Iš kart draugų susiradau. Nors stojimuose visi buvome konkurentai, tai rūpėjo vos porai (surūgusių) sielų. Su kitais juokiamės ir bendravom, vertinom piešinius, kartu praleidom pertraukėles ir svarstėm apie tą mokyklą, spėliojom, kokie bus mokytojai ir ar į tą pačią klasę pateksim..:) Taip mielaa! Ir man patinka, kad mokykla yra prie kitų dviejų gimnazijų (Saulės ir Jablonskio), o ten dauguma klasiokų išėjo. Dar galėsiu su jais susimatyt. Tik vienas dalykas, kuris man neduoda ramybės: ten prastai moko... Ypač gamtos mokslus ir matematiką. Nėra biologijos, fizikos ir chemijos A lygio. Gal man ir nereikės. Nežinau. O jei ką, teks kitais metais išeiti... Vis tik, mano vidurkis 9,6. Nežinau, nežinau kaip ten bus... Nors visada yra išeičių. Galėsiu mokytis papildomai ar panašiai. Na, tikėkimės, viskas bus gerai :)

Prieš savaitėlę tėtis padovanojo juostinį Diana f+. O jėzusmarija, kaip faina! Juostinis! Mano! Lomografija! Nors nemažai kainuoja toks užsiėmimas, kadangi teks juostą siųst į Vilnių ar Klaipėdą ryškint ir nuotraukas ten pasidaryt (nedaug kas užsiima tokia fotografija, tai nedaug kur užsiima su tom juostom, o ir kainuoja daugokai), bet man tai labai patinka ir mano tėtis toks geras, kad nematau problemų! Be to, ką gali žinoti, gal dirbsiu fotografe :) Ir padovanojo ne šiaip sau (nepagalvokit, taip lepinama nesu). Gavau už tai, kad puikiai mokslus baigiau. Na, aštuntąją klasę.

O savaitgalį buvau kelionėje joninių tema. Aplankėm keletą piliakalnių, bridom per upelį ir perėjom gal kilometrą dilgėlių (tiesa, buvau su šortais..). Taip pat įsikūrėme gamtoje, tokioje gan ypatingoje vietoje. O visi žmonės buvo geraširdiški, linksmi! Na, linksmai taip. Tik kartkartėm man viskas priminė hipių šlaistimąsį. Bet buvo smagu. Ir įdomu. Tik baisiai karšta. Ir vanduo nelabi švarus, seklus.
Ir ar žinot, kas tas paparčio žiedas? Tai rasos lašelis ant paparčio :)

Dar spėjau pabūti prie Kauno marių. Vis tik taip smagu! Vanduo, gamta, medžiai, smėlis... Ir fotoaparatas :) Dar šašlykai, spraneliai... Kompanija. Ir gulbės. Linksma buvo. Tik kiaurai sportbačius permirkau. Kadangi sumanėm su G eiti palei vandenį link gulbių. O vienoje vietoje nebuvo kito kelio, reikėjo truputuką į vandenį įmerkt koją. Na, aš įmerkiau ją visą.. Tai kartu ir kitą. O po to dar dvi valandas sėdėjau šlapiom šaltom kojom, ir patikėkit, faina nebuvo.

Be viso šito dar pridursiu, kad linksmai pabuvojau su puske prie ežero, dar kaimely koncertas toks buvo :) Labai ramu, saugu, gera. Super jaučiausi. Taip pat su savo BFF dvi dienas pakvailiojau. Nakvojau pas ją, tai ėjom miegot 4 ryto..:D Jau švist pradėjo! Ir net neplanavom taip tempti. Tiesiog taip išėjo. Kitomis dienomis sėdžiu prie pc ir žiūriu mėgstamų vlogerių video, susirašinėju su draugais, skaitau knygas, vėl groju gitara (buvo mėnesio pertrauka), paišau, kuriu ir laistausi lauke vandeniu! Ir vėl žaidžiu raketėmis. Bei užsiimu visokiais darbeliais.
~~~~~
Kaip neapsakomai miela susirašinėti laiškais!! Pradėjau maždaug prieš dvi savaites. Kol kas gavau du laiškus. Išsiunčiau keturis. Mm, tas laiško rašymas!! O skaitymas tau atsiųstojo! Šiuo metu laukiu trijų žmonių laiškelių :3 Viena mergina labai miela, taip pat įdeda visą savo širdelę į rašymą ir mane labai pradžiugina. Kita visiškai neįdėjo širdies savo juodraštyje. Būtent. Ji man išsiuntė juodraštį. O aš taip išpuošiau, išpaišiau savąjį laiškelį! Ak, buvau labai nusivylusi. Bet juk visokių žmonių yra ir labai įdomu pažinti tokius, kokių net neįsivaizdavai egzistuojant. Na, nelabai gražiai nuskambėjo, tačiau norėčiau pažinti kuo daugiau ir įvairių žmonių. Tai labai skatina tobulėjimą. O trečiojo laiškelio laukiu iš vaikinuko, kuris prieš keletą dienų žadėjo parašysiąs.
Tai tokios tokelės. Ir nesvarbu, kad vienas laiškas mane nuliūdino. Dėl to supratau, kad galima tikėtis ir tokių laiškų, kad žmonės gali būti visiškai skirtingi ir kad galbūt bent aš jai pakėliau nuotaiką :) Vienu žodžiu laiškai bet kokiu atveju yra gėris :)
~~~~~
Baigiau skaityti knygą "Sudie, rytojau". Lietuvės knyga. Man patiko. Apie jaunimą. Tiesa, keletas dalykėlių sugadino bendrą vaizdą, bet vis tiek ši knyga verta nutūpti mano mėgstamiausiųjų sąraše.

Iki greit,
Aušrinė :3

Komentarai

  1. Sveikinu įstojus į dailės gimnaziją ! Tikiuosi, prasidėjus mokslo metams, pabuvus gimnazijoje papasakosi ar patinka mokykla (gal kadanors, kadanors ir man teks ten pereiti). :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man patinka tavo yrasai,tik per daug prirasai,reikia maziau,pacia minti isvytyti ir viskas

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą