Truputis lietaus, truputis meilės, šilumos ir kiek mados!

Visiškai spontaniškas įrašas. Negalvoju, apie ką rašyt. Retai taip nutinka, dažniausiai turiu mintį :)

Pagaliau lietus! Toks tobulas pavasarinis lietus. Labai įsimylėjau jį. Kaip ir visą pasaulį. Kaip gera, kai lyja... Atgaivos lašeliai. O kvapas!.. Tobula. Dievinu lietų :) Suprantu, kad kai kuriems jis trukdo, sugadina šukuosenas, kiaurai permerkia drabužius, kurie turi atrodyti nepriekaištingai, tačiau jis tuo pačiu ir didžiulis gėris!! Nuplauna blogas mūsų mintis ir purvus gatvėse. Atgaivina, kai karšta ir ne tik mus, bet ir augalus, gyvūnus! Netgi asfaltas pagyvėja. O bučiniai lietuje.. jie tokie pat tobuli kaip ir pats lietus.

~~~
Maži lietaus lašeliai
skverbias į namus,
O tie žali medeliai
linksta vėl į mus.
Simfonija lietaus -
ausų jį neapgaus,
Bet balsas debesų
jis skrenda iš pūkų.
Pūkai - dangaus baltumas,
švelnumas ir gerumas.
Todėl jie trapūs čia -
lietus byrės nakčia.

O žmonės pavojingi -
nagingi ir galingi,
Naikina jie lietaus namus
nebijo, kad išvis jie mus.
Kur tai matyta?
Toks aršumas?
abejingumas ir šaltumas?..
Lietaus gyvybė esam mes
Šviesos skleidėjai nenuspręs
ar bėgti mums iš šių namų,
ar lindėt lig sutemų.
~~~
Hmm. Dabar supratau, kad įrašo pavadinimą visad sugalvoju tik pabaigusi įrašą :) O kaip jūs? Iš pradžių sugalvojate pavadinimą ir tik tada rašote?:) Dar nenusprenžiau, kaip pavadinsiu šį..

Beje, man jau visiška vasara, o ne pavasaris!! Bent jau viduje. Jaučiuosi laisva, mokslai tuoj baigsis, ilgi savaitgaliai ką nors veikiant gamtoje, karšta, sijonai ir šortai... So perfect ♥ Nors visad labiau mėgdavau pavasarį, tačiau tas vasaros jausmas!!... toks nuostabus.:)) Ir pavasarį panašiai jaučiausi, bet pusę jo iš mūsų atėmė žiema, tai tenka išliet džiaugsmą dabar :) Koks Jūsų mėgstamiausias metų laikas?

Žinot, būna toks jausmas, kai tik pamatai kokį žmogų, kažkieno blog'ą, įrašą ar bet ką kitą šiam pasauly, ir jis jums tiesiog patinka? Apima mielas jausmas, ar pasijauti mielas(dar neišsiaiškinau) ir tiesiog viskas taip gražu, gerai, laiminga. Lyg atsibundi ir pradedi gyventi :) Dievinu tokį jausmą. Nors jis kyla dėl kitų žmonių, o tai reiškia, kad aš jais žaviuosi ir gal dėl to pasmerkiu save, nes nebūsiu tokia kaip jie, bet jis vis tiek toks geras. O be to, greitai suprantu, kad neturiu būti kažkuo kitu, net jei tai man labai patinka. Aš turiu būti savimi. Kaip ir kiekvienas šioje Žemėje turi būti visišku savimi ir gyventi savo gyvenimą. Linkiu visiems ir nugyventi savo gyvenimus bei daryti tai, kas daro juos laimingais (:
•••
Kiek daug magijos sukasi aplink mus. Tiek gamtoje, tiek buityje. Žvaigždės, augalai, saulėlydžiai ir saulėtekiai, vasaros dienos ir žiemos naktys, žvakės, smilkalai - visur pilna magijos! Kaip nuostabu yra užsisvajoti, stebėti debesis, garus, kylančius nuo karštos arbatos, o dar nuostabiau yra pastebėti ir stebėtis! Maži dalykėliai, kurie lieka nepastebimi skubant, gali tapti mūsų geros nuotaikos šaltiniu :) Stebėjimasis - atradimas. Ech.. net nepagalvojam, kad kiekviena diena gali būti geriausia mūsų gyvenimuose. Mano mėgstamiausia diena yra šiandien. Ji ir yra geriausia. Visada.
•••
Truputis mados, arba: tai, ko šiuo metu geidžia mano širdelė :)
Tokios paprastutės, bet mielos suknelės :) Turiu keltą panašių, bet noriu kažko BŪTENT tokio.
Įdomios pėdkelnės. Aww.
Šis sijonukas man labai labai patinka, tik norėtųsi švelnesnės spalvos :)
Batai ♥ Nertinis
Labai fainas diržas :)
Nuostabus paltukas!
Fakin unreal tašė, ir šiaip viskas o.O
Skirt

Myliu pasaulį, lietų, žvaigždes ir žvakes!
~Aušrinė

Komentarai

  1. Man dabartinis oras jau pradėjo nepatikti, bet labai patiko ta savaitė pavasario :)) Liūdna, kad jo nebuvo ilgai, nes jis ir ruduo man labiausiai patink :) Ir dar toje pirmoje nuotraukoje nebūtinai yra suknelė, juk galima maikę su sijonu ir diržu taip suderinti :) Tai vat, džiaukis toliau!

    AtsakytiPanaikinti
  2. kad ir kur nueitumėm, visada mūsų planas yra jaustis saugiam, ramiam, šiltoje erdvėje. man tai yra namai, keliauti faina, bet grįžus namo fainiausia. ten kur šiluma, kurią net ir žiemą sukuria granuliniai katilai

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą