Šypsena veide :)

Čia aš vėl! Ir su gera nuotaika. Kaip BEVEIK visada. Vėlgi jaučiuosi laiminga. Turiu gerų draugų, geros muzikos ir geros nuotaikos į valias. Tiek daug turiu ir tiek daug gero esu patyrusi ir išgyvenusi, kad nesidžiaugti gyvenimu yra nuodėmė! O gyvenu kaip vidutinis žmogus visuomenėje, neturiu kažko tokio itin brangaus ar panašiai. Aš laiminga, kad to neturiu :) Nes galiu džiaugtis daug vertingesniais dalykais nei daiktai  ar pinigai. Tame juk ir yra esmė. Linkiu ir jums taip jaustis!! :)
Ir be to jaučiu, kad vėl įsimyliu. Nors myliu, taip sakant, visus ir visada (:D), bet radau vieną žmogutį, kuris gali gauti mano meilės kiek tik nori.. Tik nežinau, ar jis nori. Bet vis tiek jaučiuosi laiminga. Kitaip aš nebūčiau aš *nusijuokia*. Vis galvoju, ar gerą įvaizdį jam sudarau, ar jis nepyksta ar dar ką.. Žinot, visokios kvailos mintys kyla, kai įsimyli :) Dėl to meilė yra miela... Rūpinamasi dėl visokių menkniekių. Ir jautrumas. Eeech..:)

Prie to pačio apie ankstesnis įrašus: lyg ir rašiau, kad ieškau 'efektyvaus mokymosi būdo'. Nes nuolat mokslams skiriu per daug laiko. Bijau, kad pradėsiu kalt viską, o ne mokytis :D Tai lyg ir radau tokį.. Nors nesistengiau. Paprasčiausiai man nereikia tiek daug mokytis. Aš ir taip moku. Užtenka pusvalandžio viską permesti akimis, kai ką pakartot kelis kartus ir puikiausiai parašau testus. Va ir turiu daugiau laiko :) Kaip faina! Dabar pasaulis atrodo lengvas. Meilė ir mokslai, gyvenimas ir šypsena, prisiminimai ir muzika - nuolatinės svajos. Pasaulis šypsosi!:)

Dar labai norėčiau į 'Imagine dragons' koncertą. Bet jie, žinoma, koncertuoja visur, tik ne Lietuvoje... Net Latvijoje į kažkokį miestelį vyks. Cmon! Viliuosi, kad įtrauks ir Lietuvą į savo repertuarą :D Jie tokie nerealūs! Dabar mano dvi mėgstamiausios dainos yra jų: Radioactive ir Amsterdam. Dar Demons prie jų.

Vėl įsimylėjusi,
~Aušrinė

Komentarai

  1. Tu ne viena, mano mėgstamiausias muzikantas irgi į Lietuvą nevaro, bet nieko tokio, juk kokia Lenkija ar Latvija visai netoli :D Būtinai varyk!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tariausi jau su drauge į Latvija varyt, net ir skrist į Angliją galvojom, bet kad nujaučiu, mama nenorės išleist..:D Dar Latvijoje užknisa, kad per visą šalį reiks važiuot. O be to, ten dauguma rusakalbiai, o aš mokausi prancūzų -.- Turbūt teks viltis, jog užmatys jie mūsų Lietuvėlę :)

      Panaikinti
  2. Latvijoj ir angliškai daug kur galima susišnekėti, čia ne kokia Lenkija..ten ir rusiškai kai kur sunku, nes jie kažkaip linkę savo lenkų varyti, net jei mato, kad žmogus nesupranta :D na gerai, manau, ne visur taip, bet iš asmeninės patirties kalbu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Well, thanks.:3 But you even don't understand my language. So why it's great? It isn't logical at all. And I can't understand your language in your blog, so i don't think we can like each other blogs, because we don't understand what are we writing about :) Maybe just for pictures. But I think this is silly - what if you're writing about bad things and I don't like it? You need followers for popularity - internet popularity - which means 'nothing'. Don't waste your time for unimportant things.^^

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą