"Laumės vaikas"


Indeksas: T
Trukmė: 141 min.
Žanras: Mistinis, Kriminalinis, Drama
Šalis: USA
Režisavo: Clint Eastwood 
Vaidina: Angelina JolieGattlin GriffithMichelle MartinJan Deveraux,Michael Kelly..


Pradžioje pasakysiu, kad pirma filmo valanda nebuvo žiauri ar tokia, kuri verstų išspausti ašarą.
Pasakojimas apie moterį(Karoliną), kuri išeina į darbą, o grįžusi namo neberanda sūnaus(Volterio). Kitą dieną paskelbiama vaiko paieška. 5 mėnesius ji laukia, kol jos sūnų suras. Ir jį suranda. Bet kai traukinių stotyje Karolina pamato savo sūnų, ji pasako, kad tas sūnus ne jos.
Policininkas bando įtikinti, kad ji tiesiog jo neatpažįsta, nes per 5mėn. Volteris galėjo pasikeisti. Bet Karolina to nepripažįsta ir bando įrodyti, kad tas berniukas ne jos sūnus. Galiausiai ji sunervina policiją(tiesa, toji policija yra šiknių kompanija) ir būna pasodinta į moterų psichiatrinę.

Nuo čia prasideda kita filmo valanda, per kurią teko ne kertą susigraudinti. Kaip elgiamasi su žmonėm, kaip vėliau vienas berniukas pasakoja apie žudiką, kuris jį vertė žudyti vaikus.. Žodžiu nenoriu visko išduoti, nors nemažą dalį jau ir pasakiau.


Mane filmas labai įtraukė ir netgi įbaugino, nes žmonės dažnai elgiasi nežmoniškai, o dar kai pasaulis ritasi žemyn.. O kas, jeigu kažkas panašaus realiame gyvenime nutiktų? Nors tas filmas pastatytas pagal tikrą istoriją..

Žodžiu, patariu pažiūrėti.

Komentarai

Rašyti komentarą