Bad days, bad nights. ~SHYNESS~


Vaje kokia aš drovi.. Šiandien buvo šokių pamoka su užsieniečiais. Na ką, nuėjau. Su klasiokėmis. Ir bijojau šokti. Nežinau kodėl, kodėl visada kai reikia kažką daryti/groti/parodyti aš to negaliu?? Kodėl bijau? Visiškai nesuprantu. Ir apskritai pastaruoju metu jaučiuosi taip, lyg neturėčiau dėl ko gyventi, lyg kentėčiau kiekvieną dieną ir nieko nelaukčiau..
Išėjau iš tos pamokos sakydama, kad man reikia namo.. Nesigailiu, nes vis tiek būčiau stovėjusi kaip stulpas ir išraudonavusi nuo raginimų pabandyti nors kažką pakartoti.
Blogos dienos.. Kodėl po gerų dienų jos ateina..? Ehh..

Ir dar šiandien išsipurškiau plaukus žalia spalva su tam skirtais dažais. Plaukai atrodė lyg per daug lako pripurkšti, stovėjo vietoj kaip sakant xD Pamačiau užrašą, kad galioja iki 2012.. C'mon, nuėjau plautis galvos.. Dabar sėdžiu šlapia galva ir jaučiuosi siaubingai, nes dažai kruopščiai neišsiplovė.

Po velnių, aš noriu geresnio gyvenimo!! Kodėl aš taip jaučiuosi? Kaip koks vaikščiojantis lavonas, ar raumeninga balerina :(

Jei šnd neišmoksiu prancūzų, mane rytoj mokytoja ant artimiausios šakos pakars. O mokytis niekaip neišeina, nes smegenys visai neveikia ir net neįsivaizduoju kodėl. AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! KAS MAN???

Seniai taip besijaučiau. Nors pasikart.
Ką po velnių daryt?
Lavons :x

Komentarai

  1. Išgerk arbatos, pasiklausyk geros muzikos, pailsėk ir po valandos pradėk mokytis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl visko sutinku, tik ne dėl muzikos. Ji mane jau veda iš proto. Be to, skauda nugarą. Jaučiu rytoj į mokyklą neisiu, o leisiu nugarai pailsėt. Išskyrus nueisiu testą parašyt ir grįšiu. Reik būtinai pas daktarus nueit. Kažkaip baisu, nes mėlynės ant slankstelių atsirado.. Neįsivaizduoju kas per velnias mano nugaroje sėdi..

      Panaikinti

Rašyti komentarą