Filmai, Kalėdos ir L

Nuostabios Kalėdos. Tiksliau, visos dienos po pirmosios Kalėdų dienos. Kodėl? Pasilikau pas senelius/tetą/pusseseres Rūdiškėse. Savaitei grįžo puskė iš Škotijos!!
Visos keturios dienos, kurias čia praleidau, buvo puikios. Jaučiuosi geriau nei gerai. Keistai. Naujai. Peržiūrėjom gal 6 filmus, tuoj žiūrėsim dar vieną. Visai kitokia atmosfera, nei pas kitus senelius! Ten būna nesmagu... Kitoks požiūris žmonių. Man ne itin priimtinas. O čia - atvirkščiai. O be to, čia atvažiuoju su savo nuostabiomis sesutėmis ir dažniausiai būna nors viena puskė, tiesa, dešimt metų vyresnė, bet nesvarbu, todėl turiu su kuo leisti laiką, kalbėtis. Dabar dar seniai matyta L grįžo... Kaip faina!!!

Žiūrėjome daugiausia mistikos/siaubo žanrų filmų. Man tokie paprastai nepatinka dėl nuolatinės įtampos, bet jei filmas rimtas, o ne kokia kvaila amerikietiška nesąmonė, tai įtampa ir žiaurumai pasidaro nesvarbu, įsitraukiu į žiūrėjimą. Tad pamačiau iš ties gerų filmų ir noriu juos pristatyti.

"Kaliniai"
2013-ųjų metų filmas. Per Padėkos dieną dingsta dvi mergaitės: šešiametės Ana ir Džoi. Jų ieško detektyvas Lokis, bet jam ne itin sekasi ką nors išsiaiškinti. Vienas iš įtariamųjų - keistas vyriokas Aleksas, iš kurio policija nieko nepeša. Jokių įrodymų, kad tai padarė jis. Bet Anos tėtis įsitikinęs, kad Aleksas viską žino, todėl nepalieka jo ramybėje, įkalina sename name ir kankina.
Istorijos eigoje pinasi įvairi informacija, ieškoma dingusių mergaičių, pasidaro baisiai įdomu, kaip viskas yra iš tiesų. Mane įtraukė, vertė mąstyti, narplioti bylą kartu su personažais. Po tokio filmo, kai gale viskas paaiškėja, dar mąstai apie įvairias detales, įvykius, kaip ten viskas buvo. Rekomenduoju pažiūrėti.

Atleiskit už trumpą apžvalgą, apie kitus filmus parašysiu kitame įraše, dabar jau lekiu žiūrėti dar vieno filmo :D Tik kad labai norėjau parašyti! Kad ir nerišliai.

Kaip praėjo jūsų Kalėdos? Kaip dovanos? Aš kuo toliau, tuo mažiau džiaugiuosi gaudama (nes nebėra kažkokių konkrečių, pvz.: barbė, norų, kaip kad būdavo prieš keletą metų) ir tuo labiau džiaugiuosi dovanodama. Nors gauti irgi smagu, jei dovanoja tai, ko man reikia ar kas man patinka.

~Aušrinė :)

Komentarai

  1. Labas! Labai patiko įrašas. Tapau sekėja.
    Apsilankykit pas mane http://gerosmergaitesdienorastis.blogspot.com ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą