Pamąstymai prie paukščių

•Visada nuskrenda, kai prie jų artėji;
•Moka privilioti savo dainomis;
•Turi neįtikėtinai gražius sparnus;
•Geba tai, ko žmonės jiems pavydi... skraidyti;
•Įdomiai reaguoja į pavojus/keistus garsus;
•Dažniausiai būna apdovanoti kokiomis nors spalvomis;
•Juos įdomu stebėti;
•Juos galima įdomiai charakterizuoti piešiniuose...

Žmonės daro keistus dalykus. Kodėl jie fotografuoja įvairias vietas vien dėl to, kad po to pasigirtų nuotraukomis feisbuke, vietoj to, kad pasidžiaugtų akimirka ir patirtų daug nuostabių jausmų? Kodėl jie nuolat skundžiasi įvairiais dalykais, bet nieko nedaro, kad tai pasikeistų? Kodėl pažada, bet neištesi?..

Tai va. Svarstau(šį kartą rimtai), ar kurti savo vlog'ą. Jau senokai apie jį galvoju... Noras lyg ir nedingo. Man tas vlog'o kūrimas keistas atrodo, lyg be prasmės... Todėl noriu taukšti ne šiaip sau niekus, o pasakyti kažką naudingo, kažką gal suorganizuoti... Turiu vieną idėją, ką galėčiau surengti. Bet kol kas manau, kad tai gana kvaila. Nors kita vertus... Na, net nežinau.
Hm. Tikrai rimtai pagalvojau šiandien apie jo kūrimą. Jau ir įsivaizdavau, kaip pirmas video atrodys... Bet vis tiek jaučiu kažkokią abejonę... Gal atstūmimo baimę? Ar šiaip nerimą? Bet juk nepabandęs nesužinosi.

Pasižiūrėkit šios merginos video:
Čia ne visai į temą, bet ji tokia įdomi, įkvepianti, kūrybinga ir dar talentą turi...:) Tiesiog žavu :) Bei akcentas man jos labai labai patinka. Išgirsti galima jos vloguose.

Am. Na, taip pat anksčiau norėjau, kad mano pirmas įrašas į youtube būtų kokia nors mano dainuojama daina(kol kas dar nesu įsitikinusi, ar man lemta dainuot, ar ne) arba grojimas gitara. Bet gal pradėti nuo prisistatymo ar kažko panašaus?

Tobula daina tiesiog... Gal todėl, kad aš jos ieškojau 4 mėnesius, o gal, kad tiek prisiminimų sukelia.. Arba kad sugraudina. Arba tiesiog. Nes tobula...
Viskas keista, įdomu, džiaugsminga,
~Aušrinė ;p

Komentarai

  1. Aš darau nuotraukas ne dėl to, kad pasigirčiau jomis feisbuke, bet todėl, kad galėčiau įamžinti tą tobulą akimirką :) O pabandyti tau kurti vlogą manau tikrai verta :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip. Bet dėl to vis tiek paaukoji gerą akimirką, jausmus, mintis.
      O be to, turbūt tos nuotraukos nesėdės kompiuteryje...:) Gi rodysi jas kitiems. Tai irgi yra kažkur pasąmonėje knibždanti mintis "turiu kažką nufotografuoti, kad draugai manęs nepasmerktų". Na, žodžiu, psichologija :D

      Dėkui už nuomonę!:)

      Panaikinti

Rašyti komentarą