Do what you want and don't care to the others.


Bėgu. Mano plaučiuose dar prieš sekundę buvusi šviežią orą pakeičia šviežesnis. Užuodžiu kvapą. Gaivų nupjautos žolės kvapą. Žiūriu į priekį. Nieko nematau, tiesiog žiūriu. Negalvoju apie nieką. Bėgu be prasmės. Žolę pakeičia rugiai, rugius - asfaltas. Bėgu tolyn. Pati nežinau kur. Į nežinią?..

Gan dažnai darau tai, kas kitų atžvilgiu neturi prasmės. Kokia prasmė bėgti TIESIOG? Bėgti ir niekur nenubėgti? Daugybė žmonių pasipurtytų ir išpūtę akis sakytų, kad savo laiko taip nešvaistytų... O kas iš tiesų yra laiko švaistymas? Kiekvienas šią frazę apibūdintų savaip... Tai kodėl tada aiškinam vieni kitiems, kad nešvaistytume laiko? Juk vieniems laiko švaistymas atrodo, tarkim,  piešimas, kitiems - televizorius. Nors piešdamas tu atkuri vidinę ramybę, išreiški save, o žiūrėdamas televizorių gali sužinoti kažką nauja... Ir vien dėl tokių dalykų tai jau nebus laiko švaistymas.

Man patinka kiekvieną dieną padaryti kažką naujo. Kažką kitaip. Nesvarbu, ar tai turi prasmę, ar ne. Ar švaistau laiką. Tiesiog tai yra tai, ko negaliu paaiškinti.

Ir apskritai nežinau, ką noriu šituo įrašu pasakyti. Galvoje knibždančios mintys norėjo pabėgti į viešumą, tai šį kartą tą joms leidau...
Ar jūs švaistote savo laiką?
~Aušrinė.

Komentarai

Rašyti komentarą