Sunshine, Lollipops and Rainbows..

La la la.. Sunshine, Lollipops and Rainbows... La la la...
Fuck Fuck Fuck

Sėdžiu sau laiminga vidurnaktį ir galvoju, koks pasaulis vis dėl to yra tobulas. Kalbu su draugu per skype, nors ir patyliukais, tai suteikia daugiau įdomumo. Skauda gerklę, bijau, kad mamą prižadinsiu, bet vis tiek. Einu užsidegt smilkalus. Nors ne. Vis tiek neužuosiu per slogą. Bet nesvarbu, kvapą žinau, galiu įsivaizduoti, kad jį jaučiu.

Ką tik sugalvojau dar vieną taisyklę, kurią bandysiu pritaikyti savo gyvenime.
Jei kažko neturi ir negali gauti - nenusimink. Viską įmanoma įsivaizduoti. Kartais savo svajonių pasaulyje jaučiamės laimingesni. Ir priprantame matyti svajones. Gal tai yra gerai?

Oh noo!! Mano pašnekovui dingo ryšys, kurį ir taip sunkiai gaudė.. Dabar sėdžiu viena, tokia ir jaučiuosi. Galvoje skamba viena daina, kurią girdėjau vakar.

Jėzau, net neįsivaizduoju, kodėl čia pezu nesąmones. I'm feeling so fucking good right now.
Žmonės, būkit laimingi!! Tai viskas, ką galiu pasakyti dabar, kai mano smegenys pamažu atsijungia.. xDD

Labanaktis visiems, saldžių snapų, oj, sapnų ir būkit laimingi, šypsokytės!! ;**
With love,
Aušrė.



Komentarai

  1. „Kartais savo svajonių pasaulyje jaučiamės laimingesni.“ Kiekvieną dieną taip. Bet iš svajonių pasaulio nukrentam į realybę, kai joje pamatom, kad KITI kažkaip sugeba gyventi tavo svajonėmis..., bet tu vis tiek toliau svajoji...

    Ir patarimas - išsijunk tą šūdą, kuris, rašant komentarą, tikrina, ar tu žmogus ;D Aišku, jeigu nori, kad čia apsilankytų ne tik žmonės gali palikti ;}

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą